Ιδού ποια μέρα σας συμφέρει να πληρώσετε ΕΝΦΙΑ και τέλη ΙΧ με κάρτα

Ιδού ποια μέρα σας συμφέρει να πληρώσετε ΕΝΦΙΑ και τέλη ΙΧ με κάρτα
Προσεκτικοί στην ημέρα πληρωμής ΕΝΦΙΑ και τελών ΙΧ με την πιστωτική τους κάρτα θα πρέπει να είναι οι πολίτες, γιατί μια ημέρα νωρίτερα μπορεί να φέρει την πληρωμή των δύο φόρων έως και ένα μήνα πιο κοντά.

Ο λογαριασμός της κάρτας πληρώνεται 20 ημέρες μετά την έκδοσή του, άρα παίζει ρόλο εάν τα τέλη κυκλοφορίας και ο ΕΝΦΙΑ εμφανιστούν στον επόμενο ή στο μεθεπόμενο λογαριασμό του κατόχου της πιστωτικής κάρτας.

Ποιους αφορά η ημερομηνία

Αν ο λογαριασμός της πιστωτικής εκδίδεται το διάστημα από 28 έως 31 κάθε μήνα, τότε συμφέρει η εντολή πληρωμής των δύο φόρων να γίνει αμέσως μετά την έκδοση του λογαριασμού του Δεκεμβρίου.

Με τον τρόπο αυτό, τα ποσά των δύο φόρων θα εμφανιστούν στο λογαριασμό του Ιανουαρίου και θα πρέπει να πληρωθούν το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου.

Από την άλλη, για όσους ο λογαριασμός Δεκεμβρίου της πιστωτικής κάρτας έχει ήδη εκδοθεί, δεν παίζει ρόλο ποια ημέρα θα επιλέξουν για την πληρωμή των φόρων.

Το πρώτο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να δείτε αν έχει εκδοθεί ο λογαριασμός του Δεκεμβρίου και στη συνέχεια να πράξετε αναλόγως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ