Folli Follie: Το πρωτοδικείο ενέκρινε την εξυγίανση της - Σε εξέλιξη η δίκη των ιδρυτών της

Folli Follie: Το πρωτοδικείο ενέκρινε την εξυγίανση της - Σε εξέλιξη η δίκη των ιδρυτών της

Την ώρα που το οικονομικό σκάνδαλο της οικογένειας Κουτσολιούτσου βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, το Πρωτοδικείο Αθηνών, ενέκρινε τη συμφωνία εξυγίανσης της Folli Follie.

Την απόφαση του Πρωτοδικείου, γνωστοποίησε με επιστολή της προς την Κεφαλαιαγορά η Folli Follie, αναφέροντας τα εξής:

“Η εταιρεία με την επωνυμία «Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο “FF Group” (η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι εξεδόθη υπ’ αριθμ. 3/2022 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, δυνάμει της οποίας επικυρώνεται η από 31.12.2020 Συμφωνία Εξυγίανσης – Μεταβίβαση Επιχείρησης της Εταιρείας, όπως αυτή τροποποιήθηκε με την από 9.9.2021 συμφωνία τροποποίησης.

Η Εταιρεία θα εκδώσει νέα ανακοίνωση για την ενημέρωση των πιστωτών της και του επενδυτικού κοινού σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας εξυγίανσης.

Η Εταιρεία ευχαριστεί θερμά την δικηγορική εταιρεία «Ποταμίτης Βεκρής» για τον επιτυχή χειρισμό της υπόθεσης.

Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται από την Εταιρεία σύμφωνα με τον Κανονισμό για την Κατάχρηση της Αγοράς (EΕ) 596/2014 (MAR) και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών»

Εν τω μεταξύ υπενθυμίζεται, ότι στις 19 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη για το σκάνδαλο μαμούθ της Folli Follie, με εκτιμώμενη ζημία 413 εκατ. ευρώ και πρωταγωνιστές τον ιδρυτή της εταιρείας Δημήτρη Κουτσολιούτσο, τον γιο του Τζώρτζη Κουτσολιούτσο και τη σύζυγό του Καίτη.

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ