Η Χήτος ΑΒΕΕ αναλαμβάνει την εμπορία των προϊόντων της Green Cola Hellas

Η Χήτος ΑΒΕΕ αναλαμβάνει την εμπορία των προϊόντων της Green Cola Hellas

Στρατηγική συνεργασία με την Green Cola Hellas ΑΕ συνήψε η Χήτος ΑΒΕΕ, με την οποία αναλαμβάνει την εμπορία και διακίνηση του συνόλου του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της Green Cola Hellas AE, από 1η Ιανουαρίου του 2022.

Η Green Cola αποτελεί μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, με βάση παραγωγής την Αττική και την Ορεστιάδα. Ιδρύθηκε το 2012 και εισήγαγε στην ελληνική αγορά την «πράσινη πλευρά των αναψυκτικών», με την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων, με στέβια και φυσικά συστατικά, που απευθύνθηκαν σε όσους αναζητούσαν ένα προϊόν με αληθινή γεύση, φυσικά συστατικά και ελάχιστη θερμιδική επιβάρυνση.

Πλέον, τα προϊόντα της Green Cola, Green Flavors και Green Mocktails, βρίσκονται σταθερά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των καταναλωτών, ενώ εξάγονται και παράγονται σε 30 ακόμη χώρες στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.

Όπως ανακοινώνει η Χήτος ΑΒΕΕ, συνεχίζει να προβαίνει σε συνεργασίες που προάγουν στοιχεία καινοτομίας και εκσυγχρονισμού. Το 2022 με ένα portfolio εμπλουτισμένο με αναγνωρίσιμα brands που προσφέρουν περισσότερες φυσικές επιλογές, την καθιστά πρωταγωνίστρια σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων που δραστηριοποιείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ