Μια ανάσα από το μέλλον - Η ΔΕΗ στo EcoFest 2021

 Μια ανάσα από το μέλλον - Η ΔΕΗ στo EcoFest 2021


Από τις 4 έως τις 6 Ιουνίου στην πλ. Νερού, Καλλιθέα

 

Η ΔΕΗ στηρίζει το EcoFest 2021 και εγγυάται πως όση ενέργεια καταναλωθεί στη διάρκεια του φεστιβάλ 4-6 Ιουνίου, πλατεία Νερού, Καλλιθέα, τόση θα παραχθεί από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και θα δεσμευθεί μέσω της υπηρεσίας GreenPass.
Ο μεγαλύτερος προμηθευτής ενέργειας από ΑΠΕ στην Ελλάδα, θα δώσει δυναμικό παρόν καθ΄ όλη τη διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων. Οι επισκέπτες του φετινού EcoFest θα έχουν δυνατότητα Δωρεάν φόρτισης του ηλεκτρικού τους αυτοκινήτου από τους σύγχρονους φορτιστές της ΔΕΗ που θα βρίσκονται εγκατεστημένοι στο πάρκινγκ της πλατείας Νερού.
Παράλληλα, η ΔΕΗ καλεί όλους τους επισκέπτες να ζήσουν από κοντά την εμπειρία μιας πρωτότυπης, ενεργειακά πράσινης και έξυπνης οικίας. Η ομάδα πωλήσεων της εταιρίας, θα υποδέχεται τους ενδιαφερόμενους στο ειδικά διαμορφωμένο Smart Home ενώ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, 5 Ιουνίου, οι πελάτες ΔΕΗ που θα πραγματοποιούν επί τόπου εγγραφή στον ηλεκτρονικό λογαριασμό ΔΕΗ e-bill θα λαμβάνουν ένα οικολογικό δώρο.
Με τη συμμετοχή της στο EcoFest, η ΔΕΗ επιβεβαιώνει τη δέσμευση της για ένα καθαρότερο περιβάλλον, δίνοντας σε όλους τους επισκέπτες του φεστιβάλ μια ανάσα από το μέλλον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ