Δωρεάν rapid test από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

 Δωρεάν rapid test από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Στόχος ο έγκαιρος εντοπισμό θετικών κρουσμάτων

 

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, πιστό στη δέσμευσή του για στήριξη της επιχειρηματικότητας, είναι έτοιμο να υλοποιήσει μία σημαντική δράση για την τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, των ελεύθερων επαγγελματιών αλλά και συνεργατών τους, αναφέρει ανακοίνωση.

Μετά και την εξαίρεση αυτών των κατηγοριών από τη χορήγηση δωρεάν αυτοδιαγνωστικού test από την Πολιτεία, το Ε.Ε.Α. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής δίνει τη δυνατότητα στα Σωματεία και τις Επιτροπές να ενημερώσουν τα μέλη τους ότι μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα διαγνωστικά κέντρα στα οποία θα γίνει η σχετική διαδικασία, προκειμένου να υποβληθούν σε rapid test χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η συγκεκριμένη δράση έχει ως στόχο τον έγκαιρο εντοπισμό θετικών κρουσμάτων, κάτι που μπορεί να συμβάλει στον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, σε μία στιγμή που μόλις ξεκίνησε η επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας και είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια επιβίωσης εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ