Τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου στο γήπεδο της ΠΑΕ Καλαμάτας με πρωτοβουλία της Volterra

 Τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου στο γήπεδο της ΠΑΕ Καλαμάτας με πρωτοβουλία της Volterra

Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια των Εορτών του Πάσχα

H Volterra, ως μεγάλος χορηγός της φανέλας της ΠΑΕ Καλαμάτας, αλλά και ως υποστηρικτής της νέας δομής της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα, διοργάνωσε εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας τα παιδιά της Κιβωτού είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Football League μεταξύ της Καλαμάτας και του Αιγάλεω.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Volterra, που πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου, τα 13 αγόρια ηλικίας από 7 έως 17 ετών που φιλοξενούνται στη δομή, βρέθηκαν κοντά στους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καλαμάτας, οι οποίοι τους μοίρασαν μπάλες με την υπογραφή τους αλλά και φανέλες της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές της «Μαύρης Θύελλας» συνομίλησαν με τα παιδιά που είχαν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.
Η εν λόγω εκδήλωση σχεδιάστηκε εν όψει των Εορτών του Πάσχα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Volterra τόσο με την ΠΑΕ Καλαμάτας, όπου η εταιρεία είναι χορηγός της φανέλας της ομάδας για 2η συνεχόμενη χρονιά, όσο και με την Κιβωτό του Κόσμου, στην οποία η Volterra παρέχει οικονομική στήριξη στη νεοσύστατη δομή της Καλαμάτας που ξεκίνησε να λειτουργεί τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Ο Διευθυντής Λιανικής της Volterra Θάνος Μουγκαράκης, σημείωσε ότι «η σημερινή εκδήλωση μας δίνει μεγάλη χαρά, καθώς πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στόχο έχει τη στήριξη μιας ευάλωτης και σημαντικής ομάδας πληθυσμού, που είναι τα παιδιά. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να στεκόμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά ενισχύοντας το εξαιρετικό έργο της Κιβωτού του Κόσμου. Για όλους εμάς στη Volterra, η κοινωνική υπευθυνότητα είναι στάση ζωής και η προσφορά στους συνανθρώπους μας, στα παιδιά ιδιαιτέρως, αλλά και στις τοπικές κοινωνίες αποτελεί προτεραιότητα υψίστης σημασίας».
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου, Πάτερ Αντώνιος ευχαρίστησε τόσο τη Volterra όσο και την ΠΑΕ Καλαμάτα για τη μοναδική εμπειρία που προσέφεραν στα παιδιά, σημειώνοντας ότι «είναι σημαντικό, ιδιαίτερα στις μέρες μας, να αναλαμβάνονται από εκείνους που μπορούν, πρωτοβουλίες αγάπης που στόχο έχουν να μοιράσουν χαρά και όμορφες στιγμές στα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας. Η προσφορά της Volterra είναι πολύ σημαντική ώστε να συνεχίζουμε το έργο μας, ένα έργο αγάπης και αφοσίωσης για τα παιδιά μας».
Τέλος, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτας, Κωνσταντίνος Παπασταμάτης, δήλωσε: «Σήμερα είχαμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να φιλοξενήσουμε τους μικρούς μας φίλους από την Κιβωτό του Κόσμου και να τους μυήσουμε στον δικό μας κόσμο, τον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Τα παιδιά αυτά είναι οι αυριανοί φίλαθλοι και αθλητές και από σήμερα ανήκουν και αυτά στη μεγάλη οικογένεια της ομάδας της Καλαμάτας. Θέλω να συγχαρώ τη Volterra γι’ αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία και για την έμπρακτή στήριξή της τόσο στα παιδιά όσο και για την προσφορά της στην ομάδα της πόλης μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ