Ευκαιρίες καριέρας στην Vodafone για όσους απολύθηκαν ή επηρεάστηκαν αρνητικά από την πανδημία

Ευκαιρίες καριέρας στην Vodafone για όσους απολύθηκαν ή επηρεάστηκαν αρνητικά από την πανδημία

Η Vodafone Ελλάδας στηρίζει την κοινωνία και τους εργαζομένους που βρέθηκαν εκτός δουλειάς ή επηρεάστηκαν αρνητικά στην εργασία τους εξ αιτίας των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, και τους δίνει προτεραιότητα στην κάλυψη των διαθέσιμων θέσεων εργασίας της Vodafone και των συνεργαζόμενων με αυτήν εταιρειών, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες καριέρας.

Συγκεκριμένα, με το πρόγραμμα #μαζί_ ξαναχτίζουμε το μέλλον η Vodafone απευθύνεται σε πολίτες των οποίων η εργασία επηρεάστηκε αρνητικά από τις έκτακτες συνθήκες λόγω της πανδημίας και από 1 ης Μαρτίου η σύμβαση εργασίας τους διεκόπη, δεν ανανεώθηκε, ανεστάλη ή τροποποιήθηκε για την εφαρμογή των μέτρων της εκ περιτροπής εργασίας ή της μερικής απασχόλησης. Επίσης, απευθύνεται σε εργαζομένους που απασχολούνται σε εποχική δραστηριότητα ή κλάδο που έχει πληγεί σημαντικά, με αποτέλεσμα να υπάρχει αδυναμία επαναπρόσληψης ή και εύρεσης θέσης εργασίας.

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται για την κάλυψη των θέσεων, θα χρειαστεί να υποβάλλουν μαζί με την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και το βιογραφικό τους και τα σχετικά δικαιολογητικά για την πιστοποίηση της κατάστασής τους, ώστε να εξασφαλίσουν προτεραιότητα. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Vodafone και σε συνεργαζόμενες εταιρείες στο https://www.vodafone.gr/vodafone- ellados/kariera/

Όλες οι συνεντεύξεις για όσο ισχύουν περιοριστικά μέτρα για τον έλεγχο της πανδημίας, γίνονται αποκλειστικά εξ αποστάσεως για προληπτικούς λόγους.