Νέο κατάστημα της Volterra στην Καλαμαριά

Νέο κατάστημα της Volterra στην Καλαμαριά

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στις 18:30 η Volterra προσκαλεί τους κατοίκους της Καλαμαριάς στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της, στη Θεσσαλονίκης, σε μια εκδήλωση γεμάτη ενέργεια και εορταστικό κλίμα!

Το Volterra Shop Καλαμαριάς ενισχύει το δίκτυο της που έτσι φτάνει σήμερα τα 8 καταστήματα στην Ελλάδα και φέρνει την εταιρεία ακόμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του αρχικού στόχου των 13 καταστημάτων έως το τέλος του 2019.

Η Volterra Α.Ε. (Παραγωγός και Πάροχος Ενέργειας), μέλος του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου ΑΒΑΞ Α.Ε., ενισχύοντας το δίκτυο της και με στόχο να είναι πιο κοντά στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα και να ανταποκρίνεται ολοκληρωμένα στις ανάγκες τους σε ηλεκτρικό ρεύμα, άνοιξε στην Καλαμαριά φυσικό κατάστημα. Το νέο κατάστημα όπως και όλα τα καταστήματα, προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες ενέργειας που δίνουν τη δυνατότητα στους κατοίκους της περιοχής να καλύψουν άμεσα και αποτελεσματικά τις ενεργειακές τους ανάγκες, ενώ στελεχώθηκε από άρτια καταρτισμένο προσωπικό, σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα που έχει θέσει η Volterra με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η Volterra το 2018 δημιούργησε το δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων ενέργειας Volterra Shop Franchise, παρέχοντας ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο σε όλες τις κατηγορίες πελατών, από Νοικοκυριά και Εμπορικά καταστήματα Χαμηλής Τάσης έως και επιχειρήσεις και βιομηχανίες Μέσης Τάσης.

Σημαντικές πληροφορίες για την εκδήλωση και το κατάστημα:

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 31/10/19, στις 18:30.

Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 52, 551 33, Καλαμαριά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ