Ο Σάμι Μοναστηριώτης νέος διευθυντής πωλήσεων στη Daikin Hellas

Ο Σάμι Μοναστηριώτης νέος διευθυντής πωλήσεων στη Daikin Hellas

Στη θέση αυτή διαδέχεται την κ. Χριστίνα Αντωνίου, η οποία από τον Ιανουάριο του 2019 έχει αναλάβει καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου.

Μετά από μία επιτυχημένη πορεία στη Daikin Air Conditioning Saudi Arabia, o Σάμι Μοναστηριώτης επιστρέφει στη Daikin Hellas αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων. Στη θέση αυτή διαδέχεται την κ. Χριστίνα Αντωνίου, η οποία από τον Ιανουάριο του 2019 έχει αναλάβει καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου.

Ο κ. Μοναστηριώτης ξεκίνησε την καριέρα του το 2008 στο Τμήμα Supply and Logistics της Daikin Hellas, ενώ έξι χρόνια αργότερα μετακινήθηκε στη Σαουδική Αραβία ως Section Manager - Sales & Corporate Planning. Το 2016 έγινε Dept. Manager – Sales Planning, οδηγώντας το Τμήμα σε ρυθμούς ανάπτυξης 122%. Είναι απόφοιτος του Syracuse University των Η.Π.Α. με BSc in Business και Triple Major σε Supply Chain Management, Marketing & International Relations.

«Καλωσορίζουμε το Σάμι στη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων της Daikin Hellas. Είμαστε βέβαιοι ότι με την προσθήκη ενός τόσο ικανού στελέχους με αξιοσημείωτο track record σε επίπεδο πωλήσεων και διεθνή εμπειρία, η Daikin Hellas θα εδραιώσει την ανοδική της πορεία στην αγορά, στοχεύοντας ακόμη ψηλότερα» σημείωσε η Χριστίνα Αντωνίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Daikin Hellas.

Από την πλευρά του ο κ. Μοναστηριώτης ανέφερε: «Με χαροποιεί ιδιαίτερα ότι επιστρέφω στη Daikin Hellas αναλαμβάνοντας έναν κομβικό ρόλο σε μία περίοδο ανάπτυξης για την εταιρία.».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ