Nέα προϊόντα με στέβια λανσάρει η Coca-Cola

Nέα προϊόντα με στέβια λανσάρει η Coca-Cola

 

Με νέα προϊόντα στην αγορά εισέρχεται στην αγορά η Coca – Cola ακολουθώντας τις διθνείς τάσεις για αναψυκτικά με λιγότερες θερμίδες αλλά και για φυτικά ροφήματα.

Η Coca Cola ρίχνει και στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά ροφημάτων Adez τα οποία θα διατίθενται στις ακόλουθες γεύσεις: ρόφηματα αμυγδάλου, καρύδας, σόγιας, ρόφημα αμυγδάλου με χυμό μάγκο και passion fruit, ρόφημα βρώμης με φράουλα και μπανάνα και ρόφημα σόγιας με χυμό μήλου. Περιέχουν στέβια, θα διατίθενται σε δύο συσκευασίες και σε 100% ανακυκλώσιμο μπουκάλι, φτιαγμένο κατά 30% από φυτικά υλικά.

Στην Ελλάδα πρόκειται να τοποθετηθεί στα ράφια μέσα στο επόμενο διάστημα.

Τα υπόλοιπα νέα προϊόντα θα παράγονται στο εργοστάσιο της Coca – Cola 3E στο Σχηματάρι, το οποίο μετά τις τελευταίες επενδύσεις ύψους 24 εκατομμυρίων ευρώ, αποτελεί πλέον mega plant.

Συγκεκριμένα λανσάρει στην Ελλάδα, τη Fanta πορτοκαλάδα με 30% λιγότερη ζάχαρη και 20% χυμό πορτοκάλι, Fanta πορτοκαλάδα και λεμονάδα Zero, χωρίς θερμίδες και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, Sprite Zero Λεμόνι Μέντα, καθώς και δύο νέες γεύσεις Schweppes, με Λεμόνι και Μαστίχα-Μέντα, χωρίς ζάχαρη, που θα είναι διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Coca Cola 3Ε αντιπροσωπεύει το 0,5% του ΑΕΠ της χώρας, εξάγει σήμερα προϊόντα σε 11 χώρες και στο πλάνο βρίσκονται πολλές άλλες ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ