Η ΙΚΕΑ στηρίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σε όλη την Ελλάδα

Η ΙΚΕΑ στηρίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σε όλη την Ελλάδα
Η ΙΚΕΑ συνεχίζει να στηρίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα μέσω του προγράμματος «Σταθμοί Χαράς».

Το πρόγραμμα που δημιουργήθηκε πριν από τρια χρόνια στα πλαίσια του συνολικού προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS αφορά τη διαμόρφωση λειτουργικών χώρων όπου τα παιδιά θα μπορούν να περνούν όμορφες στιγμές.

Μέχρι σήμερα, η ΙΚΕΑ έχει διαθέσει προϊόντα αξίας 150.000 ευρώ σε πάνω από 25 Σταθμούς σε Ήπειρο, Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, δημιουργώντας μια καλύτερη καθημερινή ζωή για περισσότερα από 500 παιδιά.

Τα προϊόντα για την διαμόρφωση των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών επιλέγονται με βάση τις ανάγκες των παιδιών, την εμπειρία των διακοσμητών ΙΚΕΑ και σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς των σταθμών.

Για το 2016, ΙΚΕΑ δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί «Σταθμούς Χαράς». Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των σταθμών και τις αρμόδιες τοπικές αρχές, το 2016 θα διαμορφώσει και θα εξοπλίσει 10 δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας προϊόντα ΙΚΕΑ αξίας πάνω από 200.000 ευρώ.