Φωτιά στους κτηματομεσίτες από τη νέα κίνηση του Στέλιου Χατζηιωάννου

Φωτιά στους κτηματομεσίτες από τη νέα κίνηση του Στέλιου Χατζηιωάννου
O Στέλιος Χατζηιωάννου βάζει και πάλι φωτιά στο επιχειρείν και αυτή τη κτηματομεσιτική αγορά.

Μια νέα δραστηριότητα το easyProperty έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι αγοράζουν, να πωλούν και ενοικιάζουν ακίνητα και κάνει τη βιομηχανία που εμπλέκεται στις αγοραπωλησίες ακινήτων να ανησυχεί.
Ουσιαστικά ο Στέλιος Χατζηιωάννου επιχειρεί να αμφισβητήσει τους κατεστημένους φορείς της βιομηχανίας, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο σε χαμηλές τιμές τινάζοντας στον αέρα τη λογική των προμηθειών που κυριαρχεί στην κτηματομεσιτική αγορά.
Το πακέτο αυτό θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων διαφήμιση ακινήτων, επαγγελματικές φωτογραφίες, ανάληψη συμφωνιών μίσθωσης καθώς και στεγαστικά δάνεια, ασφάλειες και διαδικασίες μεταβίβασης. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πακέτο κτηματομεσιτικών υπηρεσιών οι οποίες δεν θα έχουν χρέωση ανά υπηρεσία θα παρέχεται αλλά θα λειτουργεί με τη λογική της εφάπαξ καταβολής που δίνει το δικαίωμα κάποιος να έχει πρόσβαση στο σύνολο των υπηρεσιών με συγκεκριμένη χρέωση. Το πακέτο διατίθεται κατά περίπτωση αλλά και στο σύνολό του. Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να αγοράσει διαφήμιση σε συγκεκριμένα μέσα και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε προκαθορισμένη τιμή η οποία είναι πολύ χαμηλότερη από τις τιμές που θα πλήρωνε στα συγκεκριμένα μέσα αν επιχειρούσε να διαφημιστεί αυτόνομα.
Επισημαίνεται ότι ο κ. Χατζηιωάννου έχει ξεκινήσει και δημόσια εγγραφή με στόχο εντός δύο εβδομάδων να συγκεντρώσει 1 εκ λίρες Αγγλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ