Στην Gtech η παροχή δικτύου VLTs της ΟΠΑΠ

Στην Gtech η παροχή δικτύου VLTs της ΟΠΑΠ
Η GTECH CanadaULC (GTECH), θυγατρική της GTECH S.p.A., επελέγη ως πάροχος του Κεντρικού Πληροφοριακού Συστήματος VLT

INTELLIGEN™ για το δίκτυο παιγνιομηχανών VLTs της ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η GTECH επελέγη ανάμεσα σε τέσσερις προμηθευτές μέσα από ανοιχτή διαγωνιστική διαδικασία, ως πάροχος του Κεντρικού Πληροφοριακού Συστήματος για τις παιγνιομηχανές VLTs της ΟΠΑΠ, προσφέροντας τη δυνατότητα για παρακολούθηση και έλεγχο μέχρι και 35.000 παιγνιομηχανών στο προγραμματισμένο νέο δίκτυο της ΟΠΑΠ.

Η GTECH αναμένεται να συνδέσει το Κεντρικό Πληροφοριακό της Σύστημα (INTELLIGEN) με τα VLTs του ΟΠΑΠ και των παραχωρησιούχων από τα τέλη του 2014, μετά από την πιστοποίηση του συστήματος από την Ελληνική Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων.

O Walter Bugno, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GTECH International δήλωσε ότι: “Η εκτεταμένη εμπειρία της GTECH στην ανάπτυξη Κεντρικών Συστημάτων VLΤ μεγάλης κλίμακας και ανοικτών προτύπων για πελάτες στο χώρο του World Lottery Association σε όλο τον κόσμο, θα βοηθήσει την ΟΠΑΠ να μεγιστοποιήσει τα οφέλη του από το νέο πρόγραμμα παιγνιομηχανών (VLT). Η ανοικτών προτύπων αρχιτεκτονική και θεμελιώδη χαρακτηριστικά του συστήματος INTELLIGEN, συμπεριλαμβανομένης και της ολοκληρωμένης λύσης Υπεύθυνου Παιχνιδιού (Responsible Gaming), θα εξασφαλίσουν την επιτυχία και μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του προγράμματος, το οποίο τελικά θα είναι προς όφελος των Ελλήνων”.

Το Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα της GTECH θα παρέχει στην ΟΠΑΠ τη δυνατότητα να συνδεθεί με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μηχανημάτων VLT σε όλον τον κόσμο μέσω του πρωτοκόλλου GametoSystem® (G2S™), την προηγμένη λειτουργικότητα δικτύωσης (network functionality), συμπεριλαμβανομένων πολυεπίπεδων τζακπότ (multi-level jackpots), τη λειτουργία απομακρυσμένης εγκατάστασης παιχνιδιών (remote game download), την ενσωματωμένη λύση υπεύθυνου παιχνιδιού (Responsible Gaming), τα προηγμένα εργαλεία επιχειρηματικής ανάλυσης και αξιολόγησης (Business Analytics), τις υπηρεσίες διαχείρισης παικτών και τα εργαλεία προληπτικής διάγνωσης και αντιμετώπισης συμβάντων.

Η ΟΠΑΠ αποτελεί πολύτιμο πελάτη της GTECH από τον Μάρτιο του 2014, όταν επέλεξε τη GTECH ως στρατηγικό συνεργάτη για τις διαδικτυακές του δραστηριότητες στον αθλητικό στοιχηματισμό (onlinesportsbetting). Η λύση για onlineστοιχηματισμότέθηκε σε εφαρμογή μέσα σε τρείς μήνες, παρέχοντας στους παίκτες βέλτιστη εμπειρία στοιχηματισμού και επιτρέποντας στην ΟΠΑΠ να επωφεληθεί από την νέα τεχνολογία εγκαίρως για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2014.

H GTECH είναι ο κορυφαίος πάροχος κεντρικών συστημάτων βίντεο λοταρίας (VLT) σε αγορές από το χώρο του WorldLottery Association, με 24 εγκαταστάσεις του συστήματος INTELLIGEN από το 2009 μέχρι το τέλος του2015, συμπεριλαμβανόμενης και της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ