Κάντε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει με το Google Μy Βusiness

Κάντε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει με το Google Μy Βusiness
Η καρδιά κάθε επιχείρησης είναι οι πελάτες της. Οι πελάτες είναι ο λόγος που μια επιχείρηση αναπτύσσεται και η μεγαλύτερη ανταμοιβή για

τον επιχειρηματία είναι το πάθος των πελατών του για αυτό που τους προσφέρει. Για τις περισσότερες επιχειρήσεις, οι πελάτες είναι κάτι περισσότερο από οικονομικοί υποστηρικτές. Είναι οι πρεσβευτές της εταιρείας και οι φίλοι τους. Με άλλα λόγια, είναι οι άνθρωποί τους.
Το διαδίκτυο συνδέει καθημερινά όλο και περισσότερες επιχειρήσεις με τους πελάτες τους. Ωστόσο, σύμφωνα με την Google, οι επιχειρηματίες υποστηρίζουν πως η εύρεση πιστών πελατών είναι περίπλοκη και χρονοβόρα. Γι' αυτό η Google παρουσιάζει την υπηρεσία Google My Business, έναν δωρεάν και εύκολο τρόπο για να βρείτε και να συνδέεστε με τους πελάτες σας, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

Αξιοποιήστε τα εργαλεία της Google, για να κάνετε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει, μέσα από το Google My Business:
Ενημερώστε τις πληροφορίες για την επιχείρησή σας ταυτόχρονα στην Αναζήτηση, τους Χάρτες και το Google+ από ένα και μόνο σημείο και διευκολύνετε τους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας.
Μοιραστείτε φωτογραφίες της επιχείρησής σας και επιτρέψτε στους πελάτες να κάνουν μία ψηφιακή περιήγηση στους χώρους της, έτσι ώστε να καταλάβουν το γιατί είναι εξαιρετική.
Επικοινωνήστε άμεσα με τους πελάτες σας κοινοποιώντας νέα, εκδηλώσεις και σημαντικές ενημερώσεις μέσα από τη σελίδα σας στο Google+.
Τσεκάρετε τα σχόλια για την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, και απαντήστε στις κριτικές.
Ενημερωθείτε για το τί σκέφτονται και πώς αλληλεπιδρούν οι καταναλωτές με την επιχείρησή σας.
Διαχειριστείτε τα στοιχεία σας εν κινήσει με τις εφαρμογές Google My Business για Android και iOS.
Το Google My Business προσφέρεται σε νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις του Places for Business και του Google+ Dashboard, ως αναβαθμισμένη έκδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ