Η e-value αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των παικτών για το pamestoixima

Η e-value αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των παικτών για το pamestoixima
Τη συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ για την πλήρη τηλεφωνική και μέσω διαδικτύου υποστήριξη των παικτών της νέας ηλεκτρονικής στοιχηματικής πλατφόρμας “pamestoixima.gr”,

ανακοίνωσε η E-value.

Η εταιρεία ανταποκρίθηκε με επιτυχία στο φιλόδοξο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης που είχε θέσει ο ΟΠΑΠ, για την έγκαιρη έναρξη λειτουργίας της εξυπηρέτησης των παικτών του pamestoixima.gr, ενόψει και της έναρξης του Μουντιάλ.
Ο αριθμός που έχει διαθέσει ο ΟΠΑΠ για την υποστήριξη των παικτών, και τον οποίο εξυπηρετεί αποκλειστικά η E-value, είναι το 210-2222222. H εταιρεία θα παρέχει υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

H e-value, μέλος του Ομίλου Εταιρειών COSMOTE, δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 1999 στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Contact Center. Με πάνω από 2.500 εξειδικευμένους agents και λειτουργώντας απρόσκοπτα, με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο, η e-value προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών Contact Center (Ανάπτυξη πωλήσεων, Εξυπηρέτηση πελατών, Είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών, Διατήρηση & Ανάπτυξη πελατολογίου), προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της. Η εταιρεία διαθέτει εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στην Ξάνθη, συνολικής έκτασης περίπου 10.000 τμ.