Εpsilon Νet: Διαπραγματεύσεις για στρατηγική συνεργασία με ξένο επενδυτή

Εpsilon Νet: Διαπραγματεύσεις για στρατηγική συνεργασία με ξένο επενδυτή

Aναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση της μετοχής

Η Epsilon Net μετά από ενημέρωση που είχε από τον βασικό της μέτοχο ανακοίνωσε ότι υφίστανται διαπραγματεύσεις για στρατηγική συνεργασία με ξένο επενδυτή που βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Είχε προηγηθεί δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο βασικός μέτοχος έχει συμφωνήσει για εξαγορά του ποσοστού του από την Atlantic Capital, για το οποίο η ανακοίνωση αναφέρει ότι «δεν είναι ακριβές»

Εν τω μεταξύ, οι χρηματιστηριακές αρχές ανακοίνωσαν την αναστολή διαπραγμάτευσης για τη μετοχή, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Η ανακοίνωση της Epsilon Net

Η εταιρία EPSILON NET («Εταιρεία») σε απάντηση σχετικής επιστολής της Ε.Κ με αριθμό πρωτοκόλλου 1145/25/04/2024, σχετικά με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, γνωστοποιεί τα εξής, μετά από ενημέρωση που έλαβε από το βασικό της μέτοχο:

Το σημερινό δημοσίευμα που αναφέρεται σε μεταβίβαση του ποσοστού του βασικού μετόχου της του δεν είναι ακριβές. Υφίστανται πράγματι διαπραγματεύσεις οι οποίες αφορούν σε στρατηγική συνεργασία με επενδυτή του εξωτερικού, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και με την επιτυχή ολοκλήρωσή τους θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Εφόσον η Εταιρία λάβει γνώση περί ολοκλήρωσης οποιασδήποτε συμφωνίας, θα προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες ανακοινώσεις προκειμένου να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό.

Αναστολή διαπραγμάτευσης για την Epsilon Net

Οπως ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο, «μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναστέλλεται προσωρινά από σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «EPSILON NET Α.Ε.», σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 17 του ν. 3371/2005, για λόγους προστασίας του επενδυτικού κοινού και της ομαλής λειτουργίας της αγοράς των μετοχών της ως άνω εταιρείας, και μέχρις ότου παρασχεθεί ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό σχετικά με την πιθανή ολοκλήρωση της συμφωνίας μετόχων και τους όρους της συναλλαγής.

Αναστέλλονται επίσης προσωρινά και τα Προϊόντα Δανεισμού επί των μετοχών της ανωτέρω εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ