Άνοιξε το βιβλίο προσφορών της HelleniQ Energy - Μεταξύ 6,80 και 7,20 ευρώ η τιμή διάθεσης

Άνοιξε το βιβλίο προσφορών της HelleniQ Energy - Μεταξύ 6,80 και 7,20 ευρώ η τιμή διάθεσης

Tα πακέτα αναμένεται να περάσουν από το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα

Καλυμμένη θεωρείται ήδη η διάθεση του 10% των μετοχών της HelleniQ Energy καθώς το ενδιαφέρον είναι ισχυρό και ήδη έχει καλυφθεί δύο φορές σύμφωνα με πληροφορίες.

Από κοινού ΤΑΙΠΕΔ και Paneuropean Oil (Λάτσης), προτίθενται να διαθέσουν 10% κι αν υπάρξει ζήτηση, που υπάρχει, να δοθεί επιπλέον 1%.

Επίσης, όσο η τιμή της μετοχής βρίσκεται στα επίπεδα των 7,80 ευρώ, η τιμή του placement εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί πάνω από 7 ευρώ.

Για τους ξένους επενδυτές η καταβολή του ποσού θα διενεργηθεί στο Τ+2, με βάση τον αριθμό μετοχών που έλαβαν από την κατανομή. Οι ιδιώτες εγχώριοι επενδυτές, που εγγράφονται, προδεσμεύουν το ποσό.

Υπενθυμίζεται ότι δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους εγχώριους επενδυτές να εγγραφούν με την προϋπόθεση να δεσμεύσουν κατ’ ελάχιστο ποσό 100 χιλ. ευρώ. Δεν έχει διευκρινισθεί αν θα πάρουν μετοχές όσοι με βάση την κατανομή, τους αναλογεί να βάλουν λιγότερα από 100 χιλ. ευρώ.

Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται αύριο και τα πακέτα αναμένεται να περάσουν από το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα, ή το πιθανότερο την Τρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ