Μπαίνει στην Trade Estates η Μαριάννα Λάτση - Συνεργασία Ομίλου Fourlis και Latsco Family Office

Μπαίνει στην Trade Estates η Μαριάννα Λάτση - Συνεργασία Ομίλου Fourlis και Latsco Family Office

H Trade Estates ΑΕΕΑΠ είναι στη διαδικασία εισόδου στο Χρηματιστήριο Αθηνών μέσω δημόσιας προσφοράς

Ο Όμιλος Fourlis και το Latsco Family Office ανακοινώνουν τη σύναψη συμφωνίας για τη συμμετοχή της Latsco Hellenic Holdings Sarl στο μετοχικό κεφάλαιο της Trade Estates ΑΕΕΑΠ. Συγκεκριμένα, η Latsco Hellenic Holdings Sarl αποκτά το 4,2% του μετοχικού κεφαλαίου της Trade Estates ΑΕΕΑΠ, απο την εταιρεία TRADE LOGISTICS ABEE, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Fourlis έναντι ποσού €8.000.000.

Το υπόλοιπο μετοχικό κεφάλαιο της Trade Estates ΑΕΕΑΠ ανήκει κατά 83,9% στον Όμιλο Fourlis και κατά 11,9% στην Autohellas του Ομίλου Βασιλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η Trade Estates ΑΕΕΑΠ είναι στη διαδικασία εισόδου στο Χρηματιστήριο Αθηνών μέσω δημόσιας προσφοράς, διαδικασία που προβλέπεται να ολοκληρωθεί τον επόμενο μήνα.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Fourlis A.E. Συμμετοχών κ. Βασίλειος Φουρλής δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή της Latsco Hellenic Holdings Sarl στην Trade Estates ΑΕΕΑΠ. Η συμμετοχή αυτή είναι στρατηγικής σημασίας ιδιαίτερα, τόσο λόγω της εκτενούς εμπειρίας του Latsco Family Office στην αγορά ακινήτων στην χώρα μας και διεθνώς, όσο και εν όψει της επικείμενης δημόσιας προσφοράς της Trade Estates ΑΕΕΑΠ και της εισαγωγής της στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Η επιλογή του Latsco Family Office να επενδύσει μαζί μας στην Trade Estates ΑΕΕΑΠ, αποτελεί επιβεβαίωση για την ποιότητα των ακινήτων και τη στρατηγική της εταιρείας».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Latsco Family Office, κ. Δημήτρης Αφεντούλης αναφερόμενος στη συναλλαγή δήλωσε: «To Latsco Family Office, μέσω του επενδυτικού του βραχίονα Latsco Hellenic Holdings Sarl, συνεχίζει να επενδύει σε επιλεγμένους τομείς της ελληνικής οικονομίας και ειδικότερα σε εταιρείες που διαφοροποιούνται επιτυχημένα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, διαμορφώνοντας ουσιαστικά την αγορά στην οποία δραστηριοποιούνται. Η επένδυση μας στην Trade Estates ΑΕΕΑΠ, η οποία αποτελεί συνέχεια άλλων επενδύσεων του Latsco Family Office στον ευρύτερο τομέα των ακινήτων, βασίζεται στην αναγνώριση της ποιότητας του χαρτοφυλακίου των ακινήτων και των συμβάσεων της εταιρείας και αντανακλά την πλήρη εμπιστοσύνη μας προς τον κ. Βασίλη Φουρλή και την διοίκηση της εταιρείας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ