ΛΑΜΨΑ: Μπόνους 1,3 εκατ. στους εργαζόμενους σε Μεγάλη Βρεταννία, King George και Athens Capital

ΛΑΜΨΑ: Μπόνους 1,3 εκατ. στους εργαζόμενους σε Μεγάλη Βρεταννία, King George και Athens Capital

Μπόνους 1.000 ευρώ χορηγείται σε όλους τους εργαζόμενους των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία, King George και Athens Capital. Το σύνολο της έκτακτης χρηματικής επιβράβευσης ανέρχεται στο 1,3 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με τη Λάμψα, χορηγείται για δεύτερη συναπτή χρονιά.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο βασικός μέτοχος της εταιρείας και η Διοίκηση της Λάμψα ανακοίνωσε τη χορηγία πρόσθετης καθαρής μετά από φόρους και κρατήσεις αμοιβής ύψους 1.000 ευρώ για όλους τους εργαζόμενους των τριών κεντρικών ξενοδοχείων της Αθήνας ανεξαιρέτως, «στηρίζοντας έμπρακτα και ταυτόχρονα επιβραβεύοντας τις αδιάλειπτες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά και υπό την πίεση της υψηλής τουριστικής περιόδου προκειμένου να διασφαλίσουν την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας και επαγγελματισμού».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης: «Για τη Λάμψα, μια εταιρία με μακρόχρονη ιστορία στον τομέα της φιλοξενίας, ο έπαινος και η αναγνώριση του προσωπικού αποτελούν σταθερές αξίες του τρόπου λειτουργίας της. Η χάραξη κοινής πορείας και η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους υπαλλήλους της είναι από τα θεμελιώδη στοιχεία που διατηρούν τη ΛΑΜΨΑ στην κορυφή του τουριστικού κλάδου και για δεύτερη συνεχή χρονιά μεταξύ των δέκα πλέον ελκυστικών εργοδοτών της Ελλάδας βάσει των στοιχείων της πρόσφατης έρευνας Employer Brand της Randstad. Οι δεσμοί αυτοί είναι η κινητήριος δύναμη για μελλοντικές επιτυχίες και διακρίσεις τόσο για την εταιρεία όσο και για τους ίδιους τους εργαζόμενους που ξεχωρίζουν για τις δεξιότητές τους και τα επιτεύγματα τους σε τοπικό και διεθνές επίπεδο συνεισφέροντας στο όραμά της εταιρείας και προάγοντας την ελληνική φιλοξενία»

Υπενθυμίζεται ότι η Λάμψα επικεντρώνει κατά κύριο λόγο τη δράση της στην λειτουργία και διαχείριση των πολυτελών ξενοδοχείων που βρίσκονται υπό τον ιδιοκτησιακό της έλεγχο. Πρόκειται για τα ιστορικά ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία, King George και το νέο Athens Capital στην Αθήνα, το πολυτελές ξενοδοχείο Hyatt Regency και το ιστορικό ξενοδοχείο Mercure Excelsior στο Βελιγράδι, τα οποία κατατάσσονται ανάμεσα στις σημαντικότερες ξενοδοχειακές μονάδες της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ