Νέος διαγωνισμός για το ακίνητο της ΕΤΑΔ στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά - Στα 30,7 εκατ. ευρώ το τίμημα

 Νέος διαγωνισμός για το ακίνητο της ΕΤΑΔ στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά - Στα 30,7 εκατ. ευρώ το τίμημα


Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή του φακέλου με τα δικαιολογητικά έγγραφα συμμετοχής είναι η 28η Ιουνίο

Αναρτήθηκε πριν από λίγο η προκήρυξη Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την Πώληση ακινήτου στην περιοχή των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr από την «Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» (ΕΤΑΔ Α.Ε.), με τιμή εκκίνησης τα 30,7 εκατ. ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τη σχετική Προκήρυξη, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και την ιστοσελίδα της ΕΤΑΔ www.hppc.gr.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή του φακέλου με τα δικαιολογητικά έγγραφα συμμετοχής είναι η 28η Ιουνίου.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, στόχος της ΕΤΑΔ είναι η διενέργεια ενός άρτιου διεθνούς διαγωνισμού, στο πλαίσιο των κανονισμών που την διέπουν, που διασφαλίζει το συμφέρον του Ελληνικού Δημοσίου και ανοίγει το δρόμο για την υλοποίηση μιας εμβληματικής επένδυσης, εθνικής σημασίας, η οποία και αναμένεται να δημιουργήσει πολλαπλά οφέλη για την ελληνική οικονομία και τη χώρα συνολικά.

Ο διαγωνισμός αφορά στην πώληση ακινήτου συνολικού εμβαδού 332.137,34 τ.μ., μετά των συστατικών και λοιπών περιουσιακών στοιχείων του, καθώς και του Η/Μ εξοπλισμού, όπως αυτός περιγράφεται στο Τεύχος Προκήρυξης.

Μεταξύ άλλων το ακίνητο περιλαμβάνει: α) τη Δεξαμενή Νο5, την Προβλήτα Νο3 μετά λοιπού χερσαίου χώρου εκατέρωθεν της δεξαμενής, καθώς και μηχανολογικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, β) την Προβλήτα Νο4, όπου σήμερα χρησιμοποιείται ως Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων και γ) λοιπό χερσαίο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ