Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών συντήρησης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών συντήρησης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο τμήμα από το Μαρτίνο μέχρι το Κάστρο Βοιωτίας. Αιτία, εργασίες συντήρησης κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου.

Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (ΑΘΕ) και ειδικότερα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαρτίνου και του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Κάστρου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου από τις 08:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα, θα ισχύσει ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο τμήμα από Α/Κ Μαρτίνου έως τον Α/Κ Κάστρου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του Α/Κ Μαρτίνου προς την πρωτεύουσα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Πώς θα κινούνται οι οδηγοί
Όσο διαρκούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να βγουν στον Α/Κ Μαρτίνου και μέσω παράδρομου, να κατευθυνθούν έως τον Α/Κ Κάστρου, από όπου και θα ξαναμπαίνουν στον Αυτοκινητόδρομο.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορίας θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.


powered by Rubicon Project
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Τέλος, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ