Μαρία Σάκκαρη: Νίκησε την προκλητική Οστραπένκο που την έβρισε χυδαία!

Μαρία Σάκκαρη: Νίκησε την προκλητική Οστραπένκο που την έβρισε χυδαία!

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Οστράβα, νικώντας την «ευέξαπτη» Λετονή Γελένα Οσταπένκο, η οποία την έβρισε χυδαία κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η Ελληνίδα τενίστρια πήρε δύσκολα το πρώτο σετ με 6-4, έχοντας μάλιστα διαπληκτιστεί έντονα με την αντίπαλό της Γελένα Οσταπένκο (Νο. 29 της παγκόσμιας κατάταξης), αλλά στη συνέχεια έκανε «περίπατο» παίρνοντας το δεύτερο σετ με 6-2. Έδειξε με αυτόν τον τρόπο την ανωτερότητά της.

Το Νο. 12 στον κόσμο με ρεκόρ καριέρας, πήρε άνετα τα πρώτα 4 γκέιμ στο δεύτερο σετ και «καθάρισε» εύκολα το ματς και την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά της Οστράβα. Συνεχίζει έτσι με στόχο να κλείσει τη σεζόν όσο πιο ψηλά στην Παγκόσμια Κατάταξη γίνεται και να καταφέρει να συμμετάσχει στο ραντεβού των κορυφαίων του WTA για το 2021.

Οι χυδαίες ύβρεις της Οπεσάνκο

Η Σπαρτιάτισσα αθλήτρια προηγήθηκε με 4-3 στο πρώτο σετ κόντρα στη Λετονή και πανηγύρισε καθώς πήγαινε στην καρέκλα της μετά το τέλος του γκέιμ. Η αντίπαλός της προφανώς εκνευρισμένη την έβρισε.

Η Σάκκαρη διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή, ισχυριζόμενη ότι η Οπεσάνκο της είπε "f@@@ you b@@@@" (σε ελεύθερη μετάφραση: άντε γ@@@ σκύλα»).

Παρά την τεράστια εμπειρία του ο Καντέρ Νούνι ισχυρίστηκε πως δεν άκουσε κάτι λόγω του χειροκροτήματος των θεατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ