Νίκος Γκάλης: Αποδέχτηκα την πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα για Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ

Νίκος Γκάλης: Αποδέχτηκα την πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα για Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ

Ο Νίκος Γκάλης αποδέχτηκε την πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα, να γίνει  Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ σε περίπτωση εκλογής του.

Ο θρυλικός άσος του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, απάντησε θετικά στον πάλαι ποτέ συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα, Παναγιώτη Φασούλα.

Κάτι που σημαίνει ότι εάν και εφόσον ο Παναγιώτης Φασούλας εκλεγεί πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ο Νίκος Γκάλης θα γίνει Επίτιμος Πρόεδρος.

«Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα. Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ.

Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου. Γι’αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ», σχολίασε στα social media, ο «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ