Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Κλειστά θα παραμείνουν σχολεία σε περιοχές της Αττικής την Πέμπτη

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Κλειστά θα παραμείνουν σχολεία σε περιοχές της Αττικής την Πέμπτη

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, αύριο Πέμπτη 10 Μαρτίου, σε περιοχές της βόρειας, ανατολικής και δυτικής Αττικής.

Η κακοκαιρία «Φίλιππος» πλήττει ήδη μεγάλο μέρος της χώρας και για την αντιμετώπισή της πραγματοποιήθηκε σήμερα νέα σύσκεψη υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, του υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελου Τουρνά, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, του Αναπληρωτή ΓΓΠΠ, Γιώργου Καραγιάννη, καθώς των Περιφερειαρχών Αττικής, Γιώργου Πατούλη και Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού και του προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Καιρός: Βροχές, χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα και θερμοκρασία σε νέα πτώση την Πέμπτη

Στο πλαίσιο της σύσκεψης και σε συνέχεια αναλυτικής ενημέρωσης από τον Διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θεόδωρο Κολυδά, εξετάστηκαν ειδικότερα προληπτικά μέτρα για τις περιοχές της Αττικής και της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, η σύσκεψη κατέληξε σε σύσταση τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, αύριο Πέμπτη 10 Μαρτίου, σε περιοχές της βόρειας, ανατολικής και δυτικής Αττικής,. Οι συγκεκριμένες περιοχές αναμένεται να ανακοινωθούν από την Περιφέρεια Αττικής και τους οικείους Δήμους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ