Χανιά: Πωλείται το γηροκομείο-κολαστήριο έναντι 3,7 εκατ. ευρώ - Εξοργίζει η online αγγελία (pic)

Χανιά: Πωλείται το γηροκομείο-κολαστήριο έναντι 3,7 εκατ. ευρώ - Εξοργίζει η online αγγελία (pic)

Μπορεί οι δύο ιδιοκτήτριες του γηροκομείου στα Χανιά να έχουν οδηγηθεί στις κλειστές φυλακές Νεάπολης μετά την απόφαση για προσωρινή κράτηση μέχρι την δίκη, ωστόσο οι αγγελίες παραμένουν online.

Μέχρι και σήμερα και παρά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έχουν καθηλώσει την κοινή γνώμη, το πωλητήριο είναι «στον αέρα» όπως αποκαλύπτει το zarpanews.gr.

To αντίτιμο της πώλησης φτάνει τα 3,7 εκ. ευρώ ενώ η δομή περιγράφεται ως «μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων» με «απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα στο βουνό και στον κόλπο της Σούδας» η οποία «κατασκευάστηκε το 2008 ενώ το 2018 έγινε ριζική ανακαίνιση».

Όπως υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια, η επιχείρηση έχει πληρότητα 50 κλινών, δηλαδή 50 ασθενών και μάλιστα υπάρχει λίστα για εισαγωγή ασθενών στην μονάδα!

“Αποφάσισα να πουλήσω την επιχείρηση λόγω πολλών ωρών εργασίας και κούρασης μια δεκαετία που την λειτουργεί” υποστηρίζει και συνεχίζει λέγοντας πως “το οίκημα μπορεί να διαμορφωθεί με αλλαγή χρήσης σε μια μικρή ξενοδοχειακά μονάδα”.

Όπως σημειώνει το zarpanews.gr, το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί δεν έχει γίνει ακόμα δέσμευση του συγκεκριμένου περιουσιακού στοιχείου μέχρι να δικαστεί η υπόθεση και γιατί δεν έχει δοθεί εντολή να «κατέβει» αυτή η αγγελία από το διαδίκτυο.

Είναι προφανές πως τόσο η συνέχιση της λειτουργίας της όσο και η αγγελία πώλησής της, υποβαθμίζουν το μέγεθος των καταγγελόμενων και είναι εντελώς ασύμβατα με τις διώξεις για εγκληματική οργάνωση, για τις οποίες έχουν προφυλακιστεί οι κατηγορούμενες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ