Ασπρόπυργος: 28χρονη και όχι 12χρονη το θύμα τροχαίου που παρέμεινε στα «αζήτητα»

Ασπρόπυργος: 28χρονη και όχι 12χρονη το θύμα τροχαίου που παρέμεινε στα «αζήτητα»

Εικοσιοκτάχρονη αποδείχτηκε τελικά η γυναίκα που έπεσε θύμα τροχαίου το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου στον Ασπρόπυργο και όχι 12χρονη όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η γυναίκα έπασχε από νοητική υστέρηση και είχε πρόβλημα ανάπτυξης. Παρέμεινε για τρεις μέρες στα αζήτητα, ωστόσο εμφανίστηκε τελικά η μητέρα της στο νοσοκομείο και την αναγνώρισε.

Η μητέρα που θυμόταν τι φορούσε η 28χρονη, κατάλαβε ότι πρόκειται για το παιδί της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως η νεαρή συνήθιζε να φεύγει αρκετές φορές από τον καταυλισμό στον οποίο έμενε, αυτή τη φορά όμως δεν ξαναγύρισε ποτέ.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Την 27-12-2021 και περί ώρα 23:58, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της χ/θ 15.700 (ύψος Διυλιστηρίων Ασπροπύργου), περιοχής Δήμου Ασπροπύργου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έλαβε χώρα τροχαίο δυστύχημα (παράσυρση), κατά το οποίο τραυματίσθηκε θανάσιμα αγνώστων στοιχείων ταυτότητας ανήλικη πεζή από διερχόμενα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Η με χαρακτηριστικά μαύρα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος αθλητικό παντελόνι (φόρμα) χρώματος γκρι σκούρου, αθλητικό φούτερ χρώματος γκρι σκούρου και αθλητικά υποδήματα μάρκας «ASICS» και χρώματος ροζ.
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων της ανωτέρω παθούσας, να επικοινωνήσει με το Β’ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στα τηλέφωνα: 210-5565530, 210-5546930 και 210-5565541».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ