Τροχαίο δυστύχημα με μια νεκρή και δύο τραυματίες στο Μεσολλόγγι

Τροχαίο δυστύχημα με μια νεκρή και δύο τραυματίες στο Μεσολλόγγι

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8 το πρωί της Τρίτης στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του Αγίου Ιωάννη Ευηνοχωρίου. στο Μεσολόγγι.

Μια 42χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με ένα αγροτικό.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Τροχαίας και πυροσβεστικό όχημα. Η οδηγός του ΙΧ ανασύρθηκε νεκρή, ενώ οι δύο άνδρες που επέβαιναν στο αγροτικό τραυματίστηκαν. Όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Μάλιστα, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα πληρώματα της πυροσβεστική υπηρεσίας Μεσολογγίου αναγκάστηκαν να κόψουν τις πόρτες για να απεγκλωβίσουν την οδηγό.

Τραγωδία στον ΗΣΑΠ με έναν νεκρό

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα aixmi-news, το Ι.Χ. που οδηγούσε η γυναίκα είχε κατεύθυνση προς το Μεσολόγγι, ενώ το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες κατευθυνόταν προς το Αντίρριο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών της Τροχαίας το ένα από τα οχήματα εξετράπη της πορείας του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα η σύγκρουση να είναι αναπόφευκτη.

Η άτυχη γυναίκα ήταν κάτοικος Μεσολογγίου και ήταν νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο του Ρίου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pelop.gr, εργαζόταν ως επικουρικό προσωπικό στην Α’ Παθολογική Κλινική στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, απ’ οπού αποχώρησε νωρίς το πρωί μετά τη λήξη της νυχτερινής βάρδιας. Οι δυο τραυματισμένοι άνδρες είναι από το Αγρίνιο.

Ο δρόμος αποκλείστηκε για αρκετή ώρα μέχρι να απομακρυνθούν τα συντρίμμια των αυτοκινήτων και να καθαριστεί το οδόστρωμα και η κίνηση διεξαγόταν από το Ευηνοχώρι.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Μεσολογγίου.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ