Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Βίαζε τα ανήλικα ανίψια του επί σειρά ετών

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Βίαζε τα ανήλικα ανίψια του επί σειρά ετών

Την καταγγελία για τον 51χρονο παιδεραστή έκανε ένα από τα θύματα του που σήμερα είναι 18 ετών.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Θεσσαλονίκη το άκουσμα της είδησης της σύλληψης ενός παιδεραστή που βίαζε τα ανήλικα ανίψια του επί σειρά ετών, στο σπίτι των γονέων του στου Χαριλάου και μάλιστα βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες του πράξεις.

Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων σε βάρος ενός 51χρονου Έλληνα για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με σχετική καταγγελία, ο προαναφερόμενος το χρονικό διάστημα από 2009 έως 2013, σε διαμέρισμα όπου διαμένει στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των τριών ανήλικων ανιψιών του, προσφέροντας διάφορα υλικά ανταλλάγματα.

Επιπρόσθετα, αρκετές φορές βιντεοσκοπούσε τις γενετήσιες πράξεις με το κινητό του τηλέφωνο. Πρόκειται για ένα αγόρι 18 ετών σήμερα και τα δύο του ξαδέρφια, ένα κορίτσι 17 ετών σήμερα και ένα αγόρι 15 ετών, που είναι αδέρφια μεταξύ τους και μάλιστα το μικρότερο παιδί ήταν μόλις τριών ετών όταν ξεκίνησε ο εφιάλτης.

Οι γονείς των παιδιών όταν έλειπαν στην εργασία τους, άφηναν στους παππούδες τα παιδιά τους να τα φυλάνε και ο γιος τους που έμενε μαζί τους και ήταν θείος των παιδιών, εκμεταλλευόταν την παρουσία των παιδιών στο σπίτι και προχωρούσε στις αρρωστημένες του πράξεις, μέχρι που πρόσφατα τα παιδιά αποφάσισαν να διηγηθούν και να καταγγείλουν στις Αρχές τον εφιάλτη που ζούσαν όταν ήταν μικρά παιδιά.

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ