Καλά νέα: Πήρε εξιτήριο ο 6χρονος Φώτης μετά το σοκαριστικό ατύχημα σε αγώνα καρτ στην Πάτρα (vid)

Καλά νέα: Πήρε εξιτήριο ο 6χρονος Φώτης μετά το σοκαριστικό ατύχημα σε αγώνα καρτ στην Πάτρα (vid)

Ο 6χρονος Φώτης που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο μετά το σοκαριστικό ατύχημα σε αγώνα καρτ, βγήκε νικητής και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Νικητής από την ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όπου έδωσε μεγάλη μάχη, βγήκε ο ο 6χρονος Φώτης.

Το παιδί συγκίνησε το πανελλήνιο όταν βρέθηκε διασωληνωμένος μετά το σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε στους αγώνες καρτ, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

Αφού κατόρθωσε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια, πήρε σήμερα εξιτήριο από το Νοσοκομείο της Πάτρας.

Την περασμένη Τρίτη επισκέφθηκε το παιδί παιδοψυχίατρος, για να το στηρίξει στα επόμενα βήματά του, ενώ για το επόμενο χρονικό διάστημα ο 6χρονος θα παρακολουθείται από ψυχολόγο και από φυσικοθεραπευτή, προκειμένου να πατήσει σταθερά στα πόδια του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ζήτησε να φάει παστίτσιο

Σήμερα ο μικρός Φώτης, επιστρεφει στο σπίτι του, γεμίζοντας χαρά τόσο τους γονείς όσο και τους γιατρούς του.

Μάλιστα αποχαιρετώντας τους γιατρούς, ο μικρός κατά την έξοδό του από το Νοσοκομείο ζήτησε να φάει παστίτσιο!

Οι γιατροί από την πλευρά τους, του έδωσαν έπαινο για την δύναμη και το θάρρος, που επέδειξε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

«Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλα. Με ρώτησε πώς έγινε και είμαι εδώ. Του εξήγησα ότι έγινε ένα ατύχημα» είπε ο πατέρας του μικρού Φώτη, σύμφωνα με το thebest.gr.

Ο ίδιος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες στο ιατρικό και λοιπό προσωπικό της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ. Όσον αφορά στα δώρα, ο μικρός ζήτησε, όπως είπε ο πατέρας του, ένα πιστόλι.

Ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠΓΝΠ κ. Μπάκος είπε ότι είναι μια πολύ μεγάλη μέρα η σημερινή και ευχαρίστησε την εξαιρετική ομάδα της ΜΕΘ Παίδων κι ιδιαιτέρως τον Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος σημείωσε: «Πάντα τέτοιες μέρες είμαστε χαρούμενοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ