Θρίλερ στη Λαμία: Άνδρας έκοψε τις φλέβες του στη μέση του δρόμου (vid)

Θρίλερ στη Λαμία: Άνδρας έκοψε τις φλέβες του στη μέση του δρόμου (vid)

Σκηνές αλλοφροσύνης στο κέντρο της Λαμίας από άνδρα που επιχείρησε να αυτοκτονήσεις επειδή -όπως ισχυρίστηκε- τον χώρισε η σύντροφος του.

Πανικός επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο της Λαμίας, με άνδρα που επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας με ξυράφι τις φλέβες στα χέρια του και στο υπόλοιπο σώμα!

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην κεντρική πλατεία Πάρκου, με τον άνδρα να διανύει μια απόσταση πάνω από 50 μέτρα μέσα στα αίματα, φτάνοντας μέχρι τα Δικαστήρια , όπου και σωριάστηκε μέσα στο δρόμο!

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνδρας επιχείρησε στο φαρμακείο που βρίσκεται στην περιοχή να γράψει με τα αίματα το όνομα της αγαπημένης του όπως έλεγε, η οποία τον είχε διώξει!

Αστυνομικοί που περιπολούν στην πλατεία και στα Δικαστήρια ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο και διακόμισε τον αιμόφυρτο άνδρα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr το ίδιο άτομο που έχει απασχολήσει στο κοντινό παρελθόν τις αρχές με την παραβατική του συμπεριφορά και φέρεται να είναι χρήστης ουσιών, πριν δύο χρόνια είχε χαρακώσει τη σύντροφό του στο πρόσωπο, μέσα στην πλατεία Πάρκου, γιατί ήθελε να τον χωρίσει.

Δείτε βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ