Πάτρα: Ελεύθεροι οι πέντε συλληφθέντες για τον τραυματισμό του 6χρονου Φώτη σε αγώνα καρτ

Πάτρα: Ελεύθεροι οι πέντε συλληφθέντες για τον τραυματισμό του 6χρονου Φώτη σε αγώνα καρτ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι πέντε συλληφθέντες για το ατύχημα στον αγώνα καρτ, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 6χρονου Φώτη, στην Πάτρα, το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με το thebest.gr, οι τέσσερις διοργανωτές του αγώνα καρτ και ο οδηγός που φέρεται να τραυμάτισε τον 6χρονο, οδηγήθηκαν νωρίτερα ενώπιον του εισαγγελέα, με την αυτόφωρη διαδικασία και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Για την υπόθεση διατάχθηκε η διενέργεια προανάκρισης και θα συνεχιστεί η δικογραφία, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί τακτική δικάσιμος, σύμφωνα με τον δικηγόρο Τάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι ο συνήγορος του οδηγού.

Ο δικηγόρος δήλωσε στην ιστοσελίδα ότι “ο οδηγός είναι έμπειρος και οδηγεί τουλάχιστον 15 χρόνια καρτ. Συμμετείχε σε αυτόν τον αγώνα επίδειξης και έχει τραυματιστεί και ο ίδιος στα πόδια. Ο οδηγός λέει ότι υπήρχαν μέτρα άλλωστε και γι’ αυτό σώθηκε και ο ίδιος, έπεσε στα προστατευτικά και δεν χτύπησε παρότι έγινε ντεραπάρισμα στο αυτοκίνητό του”.

Σύμφωνα με τον συνήγορο, ο οδηγός “αγωνιά για το παιδί και ρωτά και αυτό με ρώτησε και στο δικαστήριο και εύχεται περαστικά και να πάνε όλα καλά. Ο ίδιος δεν αισθάνεται ότι έχει κάποιου είδους ευθύνη. Έγινε μία σύγκρουση μεταξύ δύο καρτ και το δικό του αυτοκίνητο ντεραπάρισε και έφυγε εκτός πορείας”.

Αύριο θα “ξυπνήσουν” οι γιατροί τον 6χρονο Φώτη

Στο μεταξύ, η αγωνία για τον 6χρονο Φώτη κορυφώνεται. Σύμφωνα με το thebest.gr, εκτός απροόπτου οι γιατροί θα επιχειρήσουν την Τρίτη να “ξυπνήσουν” το παιδί, που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Ο 6χρονος έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και οι πρώτες ώρες θεωρούνται κρίσιμες.

Το παιδί νοσηλεύεται σε βαθιά καταστολή και οι γιατροί περιμένουν να περάσει το κρίσιμο 48ωρο, πριν κάνουν την προσπάθεια να τον “ξυπνήσουν” ώστε να διαπιστώσουν πώς αυτό θα ανταποκριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ