Περιστέρι: 25χρονος επιχείρησε να «λαδώσει» νοσηλεύτρια για να μην κάνει το εμβόλιο

Περιστέρι: 25χρονος επιχείρησε να «λαδώσει» νοσηλεύτρια για να μην κάνει το εμβόλιο

Μορφή «πανδημίας» έχει πάρει το φαινόμενο με πολίτες που επιχειρούν να πάρουν πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή προσπαθούν με διάφορους τρόπους -κυρίως μέσω χρηματισμού- να τον αποφύγουν.

Ένα ακόμα περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (Τρίτη 14/09) στο εμβολιαστικό κέντρο του Περιστερίου, με πρωταγωνιστή 25χρονο που επιχείρησε να «λαδώσει» νοσηλεύτρια για να μην κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνόιου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, μάλιστα, ο νεαρός είχε πάει προετοιμασμένος στο εμβολιαστικό κέντρο του Περιστερίου. Είχε γράψει στο κινητό του ένα μήνυμα, στο οποίο στην ουσία ρωτούσε τη νοσηλεύτρια πόσα χρήματα θέλει, για να του κάνει εικονικά τη δεύτερη δόση.

Όταν εισήλθε στην αίθουσα για να κάνει το εμβόλιο, έδειξε το μήνυμα στη νοσηλεύτρια που του απάντησε πως «αυτό που λέτε, δεν γίνεται».

Ο 25χρονος προφασίστηκε ότι πονάει στο στομάχι και η νοσηλεύτρια του απάντησε πως μπορεί να μεταφερθεί στον χώρο νοσηλείας που υπάρχει μέσα στο εμβολιαστικό κέντρο. Εκείνος επέμεινε αν μπορεί να γίνει εκεί ο εικονικός εμβολιασμός και να της δώσει τα χρήματα εισπράττοντας το δεύτερο «όχι».

Τότε ο 25χρονος άρπαξε τα χαρτιά που είχε αφήσει στο γραφείο και εξαφανίστηκε. Η νοσηλεύτρια ενημέρωσε τον προϊστάμενο της και λίγο αργότερα ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Η ΕΛ.ΑΣ. τον έχει ταυτοποιήσει και τον αναζητά για να τον συλλάβει με την κατηγορία της δωροδοκίας δημοσίου υπαλλήλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ