Ηράκλειο: Πήρε προθεσμία ο 72χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 6χρονη

Ηράκλειο: Πήρε προθεσμία ο 72χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 6χρονη

Ο 72χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 6χρονης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιων της ανακρίτριας το πρωί της Παρασκευής.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε την Πέμπτη στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου για να ζητήσει νέα προθεσμία να απολογηθεί. Το αίτημα του έγινε δεκτό και θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Cretapost.gr, ο εισαγγελέας άσκησε στον 72χρονο δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή.

Σοκ στο Ηράκλειο: Δίωξη σε ηλικιωμένο για ασέλγεια σε βάρος 6χρονης

Το χρονικό της υπόθεσης

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε σε χωριό του Ηρακλείου. Η μητέρα της 6χρονης που προχώρησε στην καταγγελία, ανέφερε ότι ο 72χρονος ήταν φίλος της οικογένειας. Η μητέρα κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά όταν είδε το κοριτσάκι να έχει περίεργη συμπεριφορά, ενώ έκανε παράπονα ότι πονούσε σε κάποια σημεία του σώματός της.


Μετά τις επίμονες ερωτήσεις της μητέρας, η 6χρονη περιέγραψε τις άσεμνες πράξεις που φέρεται να έκανε ο 72χρονος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση και σε ελάχιστο χρόνο συνέλαβε τον κατηγορούμενο.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/ellada/irakleio-pire-prothesmia-72hronos-aselgeia">Ηράκλειο: Πήρε προθεσμία ο 72χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 6χρονης </a></p>

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ