Όταν ο Mad Clip δήλωνε: Είμαι γκαζάκιας, κοντράκιας και μου αρέσει η ταχύτητα (vid)

Όταν ο Mad Clip δήλωνε: Είμαι γκαζάκιας, κοντράκιας και μου αρέσει η ταχύτητα (vid)

Αμετανόητος λάτρης της ταχύτητας είχε δηλώσει όταν είχε συλληφθεί πριν λίγους μήνες ύστερα από καταδίωξη της αστυνομίας, ο Mad Clip, που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο με την πόρσε του τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Δεν έκρυβε το πάθος του για την ταχύτητα και τις κόντρες ο τράπερ Mad Clip (κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος), που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που οφείλεται σε υπερβολική ταχύτητα.

Σκηνικό καταδίωξης που θύμιζε αμερικάνικη ταινία:

Ηταν το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου όταν ο κατά κόσμον Παναγιώτης Αναστασόπουλος, δεν σταμάτησε σε έλεγχο μετά από σήμα ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δεν υπάκουσε και επιτάχυνε με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές βγαλμένες από αμερικανική ταινία.

Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ Mad Clip

Ο καταδιωκόμενος οδηγούσε ταχύτατα και επικίνδυνα, παραβίασε τέσσερα κόκκινα φανάρια αλλά τελικά δεν κατάφερε να ξεφύγει αφού οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν και τον ακινητοποίησαν.

Οι άνδρες της αστυνομίας, τον συνέλαβαν, του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου. Οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ο 34χρονος μουσικός ήταν απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του βεβαιώθηκε μια σειρά παραβάσεων με υψηλά χρηματικά και διοικητικά πρόστιμα, όπως αυτό της άσκοπης μετακίνησης και αφέθηκε ελεύθερος.

Την επόμενη ημέρα ανέβασε ένα story προς τους ακόλουθούς του, εξηγώντας το τι έγινε και λέγοντας χαρακτηριστικά το παρακάτω στο απόσπασμα που σας παραθέτουμε, το οποίο σήμερα, μόνο ανατριχίλα φέρνει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ