Έγκλημα στο Ηράκλειο: Από την πίσω πόρτα στα δικαστήρια ο δράστης - Ξέσπασε η μάνα του θύματος (vid)

Έγκλημα στο Ηράκλειο: Από την πίσω πόρτα στα δικαστήρια ο δράστης - Ξέσπασε η μάνα του θύματος (vid)

Υπό τον φόβο να επαναληφθούν τα χθεσινά επεισόδια, οι αστυνομικοί οδήγησαν πριν από λίγο στα δικαστήρια τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο του 39χρονου, από την πίσω πόρτα και με πολύ διακριτικές κινήσεις.

Νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα, οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ο 27χρονος Ρουμάνος, που το βράδυ της Δευτέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο, έξω από το σπίτι του στο Πετροκεφάλι.

Υπό τον φόβο να επαναληφθούν τα χθεσινά επεισόδια, οι αστυνομικοί οδήγησαν πριν από λίγο στα δικαστήρια τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο του 39χρονου, από την πίσω πόρτα και με πολύ διακριτικές κινήσεις, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τους λίγους συγγενείς του θύματος που ήδη βρίσκονταν έξω από το κτίριο.

Δολοφονία στο Ηράκλειο: Ένταση και λιποθυμίες στη μεταφορά του δράστη στο δικαστήριο

Ο 27χρονος αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, όπως και ο 30χρονος ομοεθνής του από τον οποίο προμηθεύτηκε την καραμπίνα.

Το ξέσπασμα της μάνας και της χήρας του θύματος

«Φονιάδες» ούρλιαζε έξω από τα δικαστήρια η μητέρα του 39χρονου κτηνοτρόφου που εκτελέστηκε από τον 27χρονο Ρουμάνο εργάτη του στο Πετροκεφάλι Μεσαράς.

Δολοφονία στο Ηράκλειο - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες: Τον σκότωσε μπροστά στα μάτια της κόρης του (vid)

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η απολογία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου η μητέρα του θύματος μαζί με τη χήρα του κτηνοτρόφου άρχισαν να φωνάζουν κοιτώντας το γραφείο που απολογούνταν ο 27χρονος.

Σε έξαλλη κατάσταση τόσο η μητέρα όσο και η χήρα άρχισαν να φωνάζουν «φονιά», «σκύλε» ενώ πάνω στην οργή τους άρχισαν να καταριούνται το κράτος, την αστυνομία και τα δικαστήρια.

Δείτε το βίντεο:

*Με πληροφορίες από creta24.gr και cretapost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ