Δολοφονία στο Ηράκλειο - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες: Τον σκότωσε μπροστά στα μάτια της κόρης του (vid)

Δολοφονία στο Ηράκλειο - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες: Τον σκότωσε μπροστά στα μάτια της κόρης του (vid)

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας, ο δράστης περίμενε κρυμμένος, μέχρι να φύγει από το σπίτι η γυναίκα του θύματος.

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίμενε κρυμμένος πίσω από μπάλες με άχυρα που βρίσκονταν σε κοντινό σημείο από το σπίτι.

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την δολοφονία και έτσι παρέμεινε κρυμμένος και περίμενε να φύγει από το σπίτι η σύζυγος του θύματος και στην συνέχεια πυροβόλησε σκοτώνοντας τον 40χρονο.

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Κατέληξε ο δράστης του φονικού

Ο δράστης ήταν μάλιστα τόσο …προσεκτικός που φρόντισε να μην υπάρχει μάρτυρας στην δολοφονία. Όταν μάλιστα ο αλλοδαπός που είχε στη δούλεψή του το θύμα άκουσε τους πυροβολισμούς και βγήκε να δει τι συμβαίνει, ο άγνωστος πυροβόλησε προς το μέρος του με αποτέλεσμα ο πρώτος να τρέξει και να κρυφτεί σε μια καλύβα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο δράστης δεν δίστασε να πυροβολήσει τον κτηνοτρόφο πέντε φορές μπροστά στα μάτια της μικρής του κόρης. Πληροφορίες αναφέρουν πως η μικρή βρισκόταν συνεχώς μαζί με τον μπαμπά της και όταν έγινε η δολοφονία ήταν μόλις λίγα μέτρα πιο πέρα.

Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε την δολοφονία της 55χρονης συντρόφου του

* Με πληροφορίες από Creta24.gr, Mega

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ