Κύμη: Οι δύο «κολλητοί» βγήκαν για ποτό και... πιάστηκαν στα χέρια για το εμβόλιο

Κύμη: Οι δύο «κολλητοί» βγήκαν για ποτό και... πιάστηκαν στα χέρια για το εμβόλιο

Απίστευτο περιστατικό σε καφενείο χωριού στην Κύμη, όταν μια χαλαρή βραδιά κατέληξε σε σκηνή που θύμιζε καβγά σε σαλούν.

Στα χέρια πιάστηκαν δυο φίλοι σε χωριό της Κύμης με αφορμή τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης (17-08-2021) όταν μια παρέα επτά ατόμων, νεαρής ηλικίας, αποφάσισαν να πιούν το ποτάκι τους, το οποίο μάλλον τους «βγήκε ξινό», στο καφενείο του χωριού τους στην περιοχή της Κύμης.

Τίποτα δεν προμήνυε στην αρχή αυτό που θα ακολουθούσε, αφού η παρέα ήταν ευδιάθετη και οι νεαροί συζητούσαν περί ανέμων και υδάτων. Μέχρι που η κουβέντα έφτασε στους εμβολιασμούς.

Σύμφωνα με το eviatop, δύο από τα μέλη της παρέας άρχισαν να υψώνουν τη φωνή τους και να διαφωνούν σε έντονο ύφος. Και γρήγορα η διαφωνία έγινε διαπληκτισμός. Αρνητής των εμβολιασμών ο ένας, υπέρμαχος ο άλλος, λόγο στο λόγο, μετά από λίγο πιάστηκαν και στα χέρια.

«Είσαι πρόβατο» φώναζε ο πρώτος. «Και εσύ ψεκασμένος» ο δεύτερος και τα «γαλλικά» έδιναν και έπαιρναν.

Ευτυχώς δεν άργησαν να παρέμβουν τα υπόλοιπα άτομα της παρέας και ο καβγάς να λήξει. Το διαλύσανε και κάπως έτσι έληξε και η βραδιά με συνοπτικές διαδικασίες για την παρέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ