Καστοριά: Συλλήψεις έξι ατόμων που διακινούσαν 65 κιλά κάνναβης

Καστοριά: Συλλήψεις έξι ατόμων που διακινούσαν 65 κιλά κάνναβης

 Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή της Καστοριάς - Συνελήφθησαν έξι άτομα που είχαν στήσει «πομπή» μεταφοράς ναρκωτικών με έξι οχήματα.

Πάνω από 65 κιλά κάνναβη κατάσχεσαν αστυνομικοί σε περιοχή της Καστοριάς, συλλαμβάνοντας πέντε Αλβανούς υπηκόους και μία Ελληνίδα, που κατηγορούνται ότι διακινούσαν την ναρκωτική ουσία, την οποία επρόκειτο να διοχετεύσουν στην ελληνική επικράτεια.

Σε αστυνομική επιχείρηση που έγινε το πρωί του Δεκαπενταύγουστου εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό 29χρονο, μέσα στο οποίο βρέθηκαν τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 63 κιλών και 850 γραμμαρίων, όπως επίσης 1,5 κιλό κατεργασμένη κάνναβη (σε μορφή σοκολάτας).

Κατά την ίδια επιχείρηση εντοπίστηκαν δύο ακόμη Ι.Χ. αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες (29 έως 33 ετών) και λειτουργούσαν ως προπομποί, ενημερώνοντας τον 29χρονο για τυχόν αστυνομικό έλεγχο κατά μήκος της διαδρομής.

Όπως προέκυψε, όλοι οι συλληφθέντες διαμένουν στην Ελλάδα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 29χρονου, στο Κιλκίς, βρέθηκαν επιπλέον 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Καστοριάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ