Τρόμος στον Άλιμο: Βαρύ κατηγορητήριο για τους ανήλικους που μαχαίρωσαν τον 14χρονο

Τρόμος στον Άλιμο: Βαρύ κατηγορητήριο για τους ανήλικους που μαχαίρωσαν τον 14χρονο

Συγκλονίζει η μαρτυρία του πατέρα του 14χρονου που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από παρέα ανηλίκων στον Άλιμο

Καταπέλτης ο εισαγγελέας περιέλαβε βαρύτατες κατηγορίες στην ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των ανήλικων συλληφθέντων για την επίθεση με μαχαίρι σε άλλον ανήλικο, χθες στον Άλιμο έξω από ταχυφαγείο.

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν αφορούν τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος της ληστείας που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα από κοινού, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν σε ανακριτή Ανηλίκων.

Tρόμος στον Αλιμο: Παρέα ανηλίκων μαχαίρωσαν και λήστεψαν 14χρονο

Σύμφωνα με την δικογραφία, οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν σε ανήλικο που καθόταν έξω από ταχυφαγείο σε κεντρικό δρόμο του Αλίμου και τον μαχαίρωσαν περισσότερες από μία φορές. Το αγόρι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κίνητρο των δραστών φέρεται να ήταν η κλοπή του κινητού του θύματος.

Πατέρας 14χρονου: Μαχαίρωσαν το παιδί μου για μια ματιά

Ο πατέρας του 14χρονου, ο οποίος ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφριά, μίλησε για τα όσα διαδραματίστηκαν και όσα του είπε ο γιος του: «Βρισκόμουν στη δουλειά, όταν με πήρε τηλέφωνο φίλος του γιού μου, ότι χτύπησαν το παιδί με τρεις μαχαιριές. Όταν πήγα, είδα το γιο μου τυλιγμένο με μια πετσέτα μέσα στα αίματα. Είχαν έρθει οι πρώτες βοήθειες, δώσαμε κατάθεση, πήγαμε στο νοσοκομείο, το παιδί είναι καλά, δέχτηκε τρεις μαχαιριές στα πλευρά, γλύτωσε τα χειρότερα. Το παιδί αναγνώρισε τους δράστες και περιμένουμε να πάρουν όλα το δρόμο τους».

Μάλιστα, ο πατέρας του 14χρονου, αποκάλυψε πως οι δυο παρέες ούτε καν γνωρίζονταν και όλα έγιναν για μια ματιά στο λεωφορείο: «Δεν προηγήθηκε τίποτα. Από ότι μου είπε ο γιος μου και η παρέα του, πήραν το λεωφορείο και κοιτάξαμε που να πάμε να κάτσουμε και έπεσε η ματιά μας πάνω στα παιδιά. Ούτε μιλήσαμε, ούτε μας μίλησαν, μου είπε. Όταν κατεβήκανε ένας από την παρέα την άλλη τους σφύριξε. Ο γιος μου έμεινε μόνος του και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, εμφανίστηκαν 7 αγόρια, του έριξαν μπουνιές και του πήραν το κινητό. Άκουσε πίσω του μια φωνή να του λέει 'θα σε μαχαιρώσω. Δεν κατάλαβε τίποτα στην αρχή, νόμιζε πως ήταν γροθιά. Όλα έγιναν για μια ματιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ