Νέα εξέλιξη: Η μητέρα των κοριτσιών πήρε το μέρος του ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό τους

Νέα εξέλιξη: Η μητέρα των κοριτσιών πήρε το μέρος του ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό τους

Αγρίνιο: Υπέρ του κατηγορούμενου ιερέα φέρεται να κατέθεσε η μητέρα των κοριτσιών - Δείτε το βίντεο

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του 49χρονου ιερέα που κατηγορείται για το βιασμό ανήλικων κοριτσιών, αφού σύμφωνα με τον δικηγόρο του, η μητέρα των κοριτσιών πήρε το μέρος του κατηγορούμενου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, προφυλακιστέος κρίθηκε ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο που κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και για τον βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών πριν από χρόνια, όταν αυτά τον επισκέπτονταν συχνά και κάποια βράδια διέμεναν στο σπίτι του, μαζί με τη μητέρα τους.

Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο 49χρονος ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικων κοριτσιών

Σύμφωνα με πληροφορίες του Karvasaras.gr από το Αγρίνιο, ο δικηγόρος του προφυλακιστέου για βιασμούς και παιδική πορνογραφία 49χρονου ιερέα, αποκάλυψε ότι η μητέρα των δύο κοριτσιών έχει καταθέσει υπέρ του πελάτη του:

«Φυσικά. Έχει καταθέσει ότι όσα ισχυρίζονται τα κορίτσια σε βάρος του ιερέα είναι ψευδή. Τα κορίτσια είναι στην υπηρεσία των ενεργειών του πατέρα και αυτός θέλει να εκδικηθεί τον ιερέα επειδή θεωρεί ότι η διάσπαση της εγγάμου συμβιώσεως με τη σύζυγό του, “πέτρα του σκανδάλου” είναι ο ιερέας. Αυτό όμως δεν το υποστηρίζει σήμερα αλλά από δεκαετίας», δήλωσε ο δικηγόρος του 49χρονου ιερέα, Δημήτρης Νικάκης.

Αγρίνιο: Συνελήφθη ιερέας για βιασμό ανήλικης και πορνογραφία ανηλίκων

Μετά τη σχετική απόφαση για την προφυλάκιση του κατηγορουμένου, ο δικηγόρος του 49χρονου ιερέα, Δημήτρης Νικάκης, μίλησε στους δημοσιογράφους και έκανε λόγο για «σοβαρότατο νομικό ατόπημα» από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αγρινίου που δεν έκανε δεκτή την αίτηση ακύρωσης της προδικασίας για το αυτόφωρο αδίκημα, όπως και για «αλλοίωση των πραγματικών περιστατικών».

Υποστήριξε ότι οι «γυμνές πλάτες» και δεν είναι «γυμνά σημεία σώματος», καθώς δεν μπορούν να στοιχειοθετήσουν το αδίκημα της κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

Όπως τόνισε ο κ. Νικάκης, «δεν είναι πορνογραφικό υλικό γιατί είναι μέλος του σώματος που προδήλως, όπως αναφέρει η συγκεκριμένη ποινική διάταξη, δεν προκαλεί γενετήσια διέγερση».

Δείτε όσα δήλωσε ο δικηγόρος του ιερέα στο παρακάτω βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ