Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο 49χρονος ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικων κοριτσιών

Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο 49χρονος ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικων κοριτσιών

Δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο Αγρινίου, για να διαμαρτυρηθούν σε βάρος του κατηγορούμενου

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 49χρονος ιερέας, που κατηγορείται για βιασμό ανήλικων κοριτσιών και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο ιερέας θα μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να απολογηθεί ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών αρχών και κατάθεσε γραπτό υπόμνημα σε Ανακρίτρια και Εισαγγελέα, για τις βαριές κατηγορίες που του προσάπτονται.

Αγρίνιο: Συνελήφθη ιερέας για βιασμό ανήλικης και πορνογραφία ανηλίκων

Διαδηλώσεις σε βάρος του ιερέα - Ζητά ακύρωση της προδικασίας

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την ίδια στιγμή έξω από το δικαστικό μέγαρο Αγρινίου, δεκάδες άτομα είναι συγκεντρωμένα και διαδηλώνουν κατά της έμφυλης βίας. Νωρίτερα σήμερα το Συμβούλιο Πλημελειοδικών απέρριψε το αίτημα του συνηγόρου του ιερέα για ακύρωση της προδικασίας.

Μετά την απόφαση, ο συνήγορος του ιερέα Δημ. Νικάκης, εξέφρασε και πάλι την διαφωνία του με την διαδικασία και επανέλαβε τα περί «στημένης δικογραφίας» και ότι δεν στοιχειοθετείται από πουθενά το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας, με βάση το υλικό που βρέθηκε. Παράλληλα, κατήγγειλε προσπάθεια αλλοίωσης των πραγματικών περιστατικών.

Ακριβώς μάλιστα επειδή ολη η διαδικασία ήταν παράνομη, ο πελάτης του δεν απολογήθηκε ενώπιον της Ανακρίτριας, ώστε «να μην την νομιμοποιήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ