Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Ένταλμα για γόνο εφοπλιστικής οικογένειας - Αναζητείται 27χρονη (video)

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Ένταλμα για γόνο εφοπλιστικής οικογένειας - Αναζητείται 27χρονη (video)

Ποιος ο ρόλος του γιου εφοπλιστή και της 27χρονης στη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος γιου εφοπλιστή για τη δολοφονία της 37χρονης συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο, έχουν εκδώσει οι Αρχές. Ο γόνος εφοπλιστικής οικογένειας είναι κατηγορούμενος για συνέργεια και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ., η οποία έχει ήδη προχωρήσει σε επτά συλλήψεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εφοπλιστής είναι κάτοικος Ψυχικού, ωστόσο όταν ο αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του δεν τον βρήκαν εκεί. Τον εφοπλιστή είχε κατονομάσει ο Ντίμης Κορφιάτης στη μήνυση που είχε υποβάλλει μετά τη δολοφονία της συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος του και ένα αυτοκίνητο που του ανήκει φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν στην ενέδρα θανάτου που στήθηκε εναντίον του και η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ίδιου και τη δολοφονία της συζύγου του.

Ζάκυνθος: Απότακτος αστυνομικός ανάμεσα στους συλληφθέντες για την ανθρωποκτονία 37χρονης

Επίσης, αναζητείται μια 27χρνη που βρισκόταν στο νησί καθώς συμμετείχε ενεργά στην παρακολούθηση στο πλαίσιο της δολοφονικής ενέδρας. Είχε δηλαδή τον ρόλο τσιλιαδόρου.

Σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης περίπου έναν χρόνο μετά τη δολοφονική ενέδρα σε βάρος του ζευγαριού και αφού είχε προηγηθεί μηνυτήρια αναφορά του Ντίμη Κορφιάτη, στην οποία είχε κατονομάσει οκτώ άτομα που εμπλέκονται με την ενέδρα, η Ασφάλεια έφτασε στη λύση του μυστηρίου, με βάση μια μαρτυρία-κλειδί ενός ανθρώπου από την Ηλεία, που σύμφωνα με την ΕΡΤ, είδε την προετοιμασία πριν και μετά το περυσινό φονικό. Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν επίσης οι παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων.

Πλέον, οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν τυχόν σύνδεση των συλληφθέντων με τη δολοφονία του επιχειρηματία.

Πηγή: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ