Επίθεση στην Αγία Μαρίνα: Αναβολή πήραν οι δύο Πακιστανοί - Τι υποστήριξαν

Επίθεση στην Αγία Μαρίνα: Αναβολή πήραν οι δύο Πακιστανοί - Τι υποστήριξαν

Οι δύο αλλοδαποί υποστήριξαν ότι δεν έλαβαν μέρος στην επίθεση αλλά ότι γνωρίζουν τους υπόλοιπους 4 δράστες

Αναβολή για τις 22 Ιουνίου πήρε η δίκη των δύο αλλοδαπών πακιστανικής καταγωγής, που κατηγορούνται για απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν καθώς φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της επίθεσης σε 26χρονη στην πλαζ της Αγίας Μαρίνα Κορωπίου.

Ποινική δίωξη σε δύο Πακιστανούς που επιτέθηκαν σεξουαλικά σε 25χρονη και... μετέδιδαν live

Η νεαρή κοπέλα είχε καταγγείλει ότι το απόγευμα της Κυριακής της επιτέθηκαν έξι άτομα, της αφαίρεσαν τη μπλούζα, ενώ παράλληλα τη βιντεοσκοπούσαν και μετέδιδαν ζωντανά το περιεχόμενο στο Διαδίκτυο.

Επίθεση στην Αγία Μαρίνα-Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας: Επειδή άρχισα να φωνάζω νευρίασαν...

Στην απολογία τους οι δύο κατηγορούμενοι υποστήριξαν: «Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών, τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγανε να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτέθηκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν, εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε». Ο δεύτερος κατηγορούμενος είπε: «Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή είμαστε στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής».

Η δίκη αναβλήθηκε για να καταθέσει η παθούσα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας έχει προτείνει την αθωωσή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ