Ποινική δίωξη σε δύο Πακιστανούς που επιτέθηκαν σεξουαλικά σε 25χρονη και... μετέδιδαν live

Ποινική δίωξη σε δύο Πακιστανούς που επιτέθηκαν σεξουαλικά σε 25χρονη και... μετέδιδαν live

Συνελήφθησαν δύο άτομα της συμμορίας των έξι που επιτέθηκαν και έσκισαν τα ρούχα 25χρονης γυναίκας στην παραλία της Αγίας Μαρίνας

Πρωτοφανές περιστατικό στο πάρκινγκ της παραλίας της Αγίας Μαρίναε Κορωπίου. Ομάδα Πακιστανών επιτέθηκαν και έσκισαν τα ρούχα 25χρονης. Οι έξι άνδρες μάλιστα, μετέδιδαν live στο διαδίκτυο τις αγριότητες του. Συνελήφθησαν δύο άνδρες και αναζητούνται άλλοι τέσσερις.

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο, ασκήθηκε σε βάρος των δύο αλλοδαπών που συνελήφθησαν για το περιστατικό που κατήγγειλε 26χρονη στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.

Η 26χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι έξι άντρες, της επιτέθηκαν ενώ περίμενε τον σύζυγο της έξω από την πλαζ, σκίζοντας την μπλούζα της, βιντεοσκοπώντας παράλληλα τις πράξεις τους, τις οποίες μετέδιδαν ζωντανά σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Οι δύο κατηγορούμενοι, πακιστανικής καταγωγής, παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, ενώ η αστυνομία αναζητά τους άλλους τέσσερις δράστες.

Η παθούσα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς, πως οι δύο συλληφθέντες ήταν στην ομάδα των έξι, αλλά όχι από αυτούς που της επιτέθηκαν ή από εκείνους που βιντεοσκοπούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη αναφέρει πως οι δύο παρακολουθούσαν την όλη σκηνή.

Το χρονικό της επίθεσης

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, η 25χρονη γυναίκα είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα μαζί με τον σύζυγό της, που είναι Πακιστανός, και φεύγοντας εκείνη προχώρησε προς το πάρκινγκ, ενώ εκείνος πήγε να πάρει κάτι από το περίπτερο. Τότε και ενώ περίμενε μόνη της στον χώρο στάθμευσης, την περικύκλωσαν έξι άτομα πακιστανικής καταγωγής και επιχείρησαν να τη βιάσουν, τραβώντας μαλιστα με κινητό, το σκηνικό της φρίκης και αναμεταδίδοντάς το σε live streaming που διοχέτευαν σε άγνωστη σελίδα! Η κοπέλα με σκισμένα ρούχα έβαλε τις φωνές και κατάφερε τελευταία στιγμή να γλιτώσει και κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Κορωπίου.

Mιαμιση ώρα αργότερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δυο Πακιστανοί εργάτες γης ηλικίας 36 και 20 ετών που μάλιστα ήταν παράνομα στη χώρα, καθώς στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερεις ομοεθνείς τους, μέλη της ίδιας ομάδας που έστησαν την κτηνωδία σε βάρος της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ