Σάλος στη Λάρισα με την ανάρτηση γυναικολόγου κατά του εμβολίου της Pfizer

Σάλος στη Λάρισα με την ανάρτηση γυναικολόγου κατά του εμβολίου της Pfizer

Δείτε την ανάρτηση της γυναικολόγου - αρνήτριας των εμβολιασμών που προέτρεπε τους πολίτες να μην κάνουν το εμβόλιο

Μετά το πρόσφατο περιστατικό στο Κέντρο Υγείας της Λαμίας, όπου γιατρός (που είχε προκαλέσει και παλαιότερα με τη συμπεριφορά της) απέτρεπε τους πολίτες που προσήλθαν να κάνουν το εμβόλιο, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση της και να διακομισθεί σε ψυχιατρική κλινική, ένα άλλο περιστατικό έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media.

Λαμία: Σε ψυχιατρική κλινική η 42χρονη γιατρός που καλούσε τους πολίτες να μην εμβολιαστούν

Συγκεκριμένα, η γυναικολόγος από τη Λάρισα έγραψε στην ανάρτησή της - την οποία κατέβασε μετά τις αντιδράσεις: «Πείτε όχι στα εμβόλια κατά του COVID. Μεγάλες παρενέργειες. Η Pfizer έχει θησαυρίσει. Τα κέρδη της τρισεκατομμύρια. Διαταραχές στο ανθρώπινο DNA και καταστροφή σταδιακή αγγείων από όλα τα εμβόλια. Θεραπείες υπάρχουν γρήγορες. Αλλά απόδειξη ότι από Σεπτέμβριο έρχονται και τα μονοκλωνικά αντισώματα. Πολλοί νεκροί από τον COVID-19 αλλά από ενδονοσοκομειακές επιμολύνσεις. Ο απλός ελληνικός λαός το έχει αντιληφθεί. Παρακαλώ πολύ μην παραπλανούμε τον λαό μας και όλη την ανθρωπότητα. Να είμαστε γενναίοι και να το λέμε άλλωστε το ξέρουν όλοι σχεδόν. Μακριά από την παγκοσμιοποίηση. Όλοι έχουμε δικαίωμα στη ζωή. Η Γη φτάνει για όλους μας».

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων αφού από την μία υποστηρίχθηκε από αρνητές της πανδημίας και των εμβολιασμών ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις ανθρώπων που διαφώνησαν με τις εν λόγω τοποθετήσεις καλώντας την Κωνσταντίνα Καρβέλλα να παραθέσει τις πηγές της.

Αρνήτρια γιατρός στο Κέντρο Υγείας στη Λαμία: «Κινδυνεύετε με το εμβόλιο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ