Σοκ στα Γλυκά Νεκρά: Νεκρή γυναίκα δίπλα στο μωρό της, δεμένος ο σύζυγός της, κρεμασμένος ο σκύλος

Σοκ στα Γλυκά Νεκρά: Νεκρή γυναίκα δίπλα στο μωρό της, δεμένος ο σύζυγός της, κρεμασμένος ο σκύλος

Σοκ προκαλεί η είδηση για μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, δίπλα στο μωρό της στα Γλυκά Νερά

Aγριο φονικό στα Γλυκά Νερά όπου μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή δίπλα στο μωρό της, ενώ ο σύζυγός της εντοπίστηκε δεμένος σε καρέκλα. Κρεμασμένο στον κήπο εντοπίστηκε το σκυλί της οικογένειας.

Οι πληροφορίες για το άγριο αυτό φονικό, κάνουν λόγο για ληστεία.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί αντίκρυσαν τη νεαρή γυναίκα νεκρή ενώ στο διπλανό δωμάτιο ήταν το μωρό της 11 μηνών.

Ακόμη ένα σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως οι αδίστακτοι δράστες δεν δίστασαν να σκοτώσουν ακόμη και τον σκύλο της οικογένειας.

Την Αστυνομία ειδοποίησε με το κινητό τηλέφωνό του ο σύζυγος της 20χρονης, τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ο σύζυγος, o οποίος είναι σοκαρισμένος, το μόνο που έχει μπορέσει να πει έως αυτή την ώρα σε αστυνομικούς, είναι ότι μπήκαν 3 κακοποιοί στο σπίτι της οικογένειας.

Η γυναίκα φέρεται να στραγγαλίστηκε με μαξιλάρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο σύζυγος, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, στην πρώτη του ανεπίσημη κατάθεση στις Αρχές είπε ότι γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα, τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν για λεφτά και κοσμήματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ληστές πήραν 10.000 ευρώ και διέφυγαν, ενώ φέρονται να μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ο σύζυγος, κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καλώντας μ' αυτόν τον τρόπο την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Το παιδάκι εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ δίπλα από τη νεκρή μητέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ