Θρήνος - Νεκρή οπερατέρ του ΑΝΤ1 - Συγκλονισμένοι στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Θρήνος - Νεκρή οπερατέρ του ΑΝΤ1 - Συγκλονισμένοι στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Τραγική κατάληξη είχε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής

Θρήνος στην οικογένεια του ΑΝΤ1 από το σοβαρό τροχαίο με θύμα εικονολήπτρια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στη λεωφόρο Μεσογείων τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Τραγική κατάληξη είχε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής, καθώς η γυναίκα οδηγός που έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και προσέκρουσε με σφοδρότητα στις μπάρες και στο τοιχίο, έχασε τη ζωή της, λίγη ώρα μετά τη διακομιδή στο ΚΑΤ.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης, η άτυχη γυναίκα ήταν οπερατέρ στην εκπομπή του, με την περιγραφή του να συγκλονίζει.. «Εδώ είναι η κάμερα 3, εδώ καθόταν το Μαράκι. Η Μαρία Μάτσα ήταν δυστυχώς το θύμα του τροχαίου που είχαμε το πρωί στη Μεσογείων. Πέρασαν κι άλλοι συνάδελφοι και είδαν το κορίτσι ξαπλωμένο, πήγαμε στον τόπο του συμβάντος, πήγαμε στο ΚΑΤ, όμως το Μαράκι παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε μία ώρα μετά. Λίγη ώρα πριν έρθει στην εκπομπή να πιάσει δουλειά... Είμαστε όλοι συντετριμμένοι» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Θα θέλαμε να την αναπαύσει ο Θεός, ένα υπέροχο παιδί, ένα υπέροχο πλάσμα. Μαράκι καλό ταξίδι» είπε ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ