Πρόσω ολοταχώς για την Γιουροβίζιον 2021

Πρόσω ολοταχώς για την Γιουροβίζιον 2021

Το 2020 ήταν η πρώτη χρονιά χωρίς Γιουροβίζιον από το 1956 όταν θεσπίστηκε ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού, αλλά οι διοργανωτές φιλοδοξούν το… κακό να μην επαναληφθεί φέτος.

Η Γιουροβίζιον 2021 θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Ρότερνταμ στις 22 Μαϊου και οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να στείλουν βιντεοσκοπημένη ερμηνεία των τραγουδιών τους, ώστε να προβληθεί σε περίπτωση που λόγω περιοριστικών μέτρων δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Ολλανδία.

«Δυστυχώς δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τη διοργάνωση με τον ίδιο τρόπο που είχαμε συνηθίσει» δήλωσε ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής Μάρτιν Οστερνταλ.

Το βέβαιο είναι πως από τη Γιουροβίζιον 2021 θα λείπει το μεγάλο πλήθος των θεατών που κάθε χρονιά δίνει ιδιαίτερο χρώμα στη διοργάνωση. Στην καλύτερη περίπτωση θα επιτραπεί μεν η παρουσία θεατών αλλά σε περιορισμένο αριθμό, ενώ θα γίνει κάθε προσπάθεια ώστε, αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι περισσότερες από τις 41 χώρες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό να εκπροσωπηθούν επί σκηνής. Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, το λόγο θα πάρει το… βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ