Στην Κέρκυρα 40 Ferrari για το road show

Στην Κέρκυρα 40 Ferrari για το road show

Το απόγευμα αναμένεται να ανοίξει η αυλαία του επίσημου road show, στον κεντρικό πεζόδρομο της Ευγ. Βουλγάρεως και Γ. Θεοτόκη.

Για τα 20 χρόνια του το Ferrari Club της Ιταλίας, Passione Rossa πήγε στην Κέρκυρα από χθες το απόγευμα
Μετά την Πάτρα οι Ferrari κυκλοφόρησαν στους κεντρικούς δρόμους της Κέρκυρας, εντυπωσιάζοντας στη μικρή παρέλαση, τους μικρούς και μεγάλους, ενώ σήμερα το απόγευμα αναμένεται να ανοίξει η αυλαία του επίσημου road show, στον κεντρικό πεζόδρομο της Ευγ. Βουλγάρεως και Γ. Θεοτόκη.
Στο road show, των καλλονών της ασφάλτου θα συμμετέχουν 40 πολυτελείς Ferrari του Club Passione Rossa της Ιταλίας, της οποία μέλη του είναι αποκλειστικά Ιταλοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες και συλλέκτες αυτοκινήτων Ferrari. Ο πρόεδρος του club, δρ Fabio Barone, είναι κάτοχος δύο παγκοσμίων ρεκόρ ταχύτητας Guinness World Records.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, θα λάβουν χώρα διαγωνισμοί με δώρα ταξίδια, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα ιδιαίτερα σπορ αυτοκίνητα, αλλά και κάποιοι τυχεροί να απολαύσουν μια αξέχαστη βόλτα.
Στη φετινή διοργάνωση, στην Κέρκυρα, τους ιδιοκτήτες των Ferrari ακολουθούν περισσότερα από 200 άτομα, συνοδοί και φίλοι του κλασικού αυτοκινήτου, ενώ το νησί έχει πλημμυρίσει από Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Είναι η δεύτερη φορά που η καρδιά της Κέρκυρας, «χτυπά» στους ρυθμούς των Ferrari, που επισκέπτονται την Κέρκυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ