Έως σήμερα η εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας

Έως σήμερα η εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας
Εκπνέει σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου η παράταση που είχε δώσει το υπουργείο Οικονομικών στους ιδιοκτήτες οχημάτων για την εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας αλλά και την κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας.

Σε περίπτωση μη καταβολής των Τελών Κυκλοφορίας αλλά και μη κατάθεσης των πινακίδων κυκλοφορίας τότε θα βεβαιωθεί στο Taxisnet των παραβατών ποσό διπλάσιο του ποσού των Τελών Κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πολλοί είναι εκείνοι που κατάθεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους καθώς δεν άντεξαν τα υπέρογκα Τέλη Κυκλοφορίας αλλά και τα πολύ υψηλά τεκμήρια διαβίωσης που πρέπει να καλύψουν. Το θέμα τώρα που πιθανόν να προκύψει έχει να κάνει με το στόχο που έχει θέσει το υπουργείο Οικονομικών στα έσοδα και αν θα επιτευχθεί καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να βρεθεί κάποιο... ισοδύναμο!

Να υπενθυμίσουμε πως οι τράπεζες προσφέρουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να τα αποπληρώσουν έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις!

Ειδικότερα η Εθνική Τράπεζα αλλά και η Τράπεζα Πειραιώς έχουν πρόγραμμα αποπληρωμής των Τελών Κυκλοφορίας έως και 12 άτοκων μηνιαίων δόσεων.

Η Eurobank και η Alpha Bank δίνουν την δυνατότητα αποπληρωμής έως και σε 9 άτοκες μηνιαίες δόσεις για τα Τέλη Κυκλοφορίας 2017 μέσω των πιστωτικών τους καρτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ